Ove prekrasne printeve hrvatske umjetnice htjet ćete imati na svom zidu

Ove prekrasne printeve hrvatske umjetnice
htjet ćete imati na svom zidu

Bilo da se radi o minimalističkom, industrijskom, modernom prostoru… svaki od njih traži svoje ukrase i nešto po čemu će biti poseban, nešto zbog čega će svaku ulazak ostaviti dojam posjetitelja. Ako su vama vaša okolina i prostor bitni, posebno ako ste esteta istančanog ukusa i oka, razmišljat ćete i o ukrasima, ne samo u vidu puke dekoracije, već i o onima koji stvaraju atmosferu prostora.

Cella & Wolves

U ponudi je izuzetno mnogo umjetničkih djela, skulptura i slika, dizajnerskih plakata i printeva, izbor je neograničen i ono što vas možda ograđuje u izboru su stil, uklapanje djela u prostor i cijena. Već smo pisali o umjetnici Aniti Celić koja djeluje od imenom Cella&Wolves i s razlogom joj se svako malo i vraćamo. Njezine ilustracije, skulpture, pa i nakit nalaze put do svakoga. Istovremeno nježni, prozračni, bezvremenski radovi, no sa statement porukom, ostavljaju utisak na svakoga. Cella&Wolves u svojoj ponudi sada ima i printeve što je svakako dostupnije svakome tko je zainteresiran za njezin rad.

Serije plivača te flore i faune, donose pomalo istočnjački (japanski?) stil oblika, no koji će svoje mjesto na zidu pronaći kod svakoga kome je bitna i priča koju ti radovi – posebno oni u formi diptiha i triptiha – pričaju. Donosimo pregled svih printeva, sa zasebno izdvojenim djelima, ako vam zapnu za oko, slobodno kliknite na Cella&Wolves za više informacija.

Foto: Cella&Wolves

Učitati još
Zatvori