Bura Ceramics Studio uljepšat će vam omiljene jutarnje ritule
Bura Ceramics Studio uljepšat će vam omiljene jutarnje ritule

Bura Ceramics Studio uljepšat će vam
omiljene jutarnje ritule

Omiljeni jutarnji rituali uvijek mogu biti slađi ako ih sami učinimo ljepšima. Ponekad je dovoljno upaliti omiljenu mirisnu svijeću, ušuškati se u omiljenu oversize pletenu dekicu i popiti kavu ili čaj iz omiljene keramičke šalice. S takvim startom, svaki dan doista može biti bolji i uspješniji. Brojni kreativci i umjetnici iz raznih područja često se što slučajno što namjerno upute u smjeru izrade keramike. Ima nešto posebno u oblikovanju gline što svakoga tko proba nekako osvoji na prvu. Eksperimentiranje s ovim prirodnim materijalom, oblicima, bojama i motivima doista može dovesti do pravog malog umjetničkog djela. Takav je i bura.ceramics studio. Njihova minimalistička keramika osvojila nas je na prvu i totalno možemo zamisliti kako jutro počinjemo kavom baš iz njihovih šalica. 

Keramika za autentičnost

Iako su brojni setovi za kavu ili čaj iz velikih i razvikanih trgovina često lijepi i praktični, ponekad se oni napravljeni od ruku malih proizvođača ipak čine posebnijima. Danas je itekako zanimljivo u kuhinji imati šalice i zdjelice od raznih proizvođača. Različiti za različita raspoloženja, a na vašoj kuhinjskoj polici izgledat će kao prva mala izložba na otvorenom. Jedan od takvih brendova je i bura.ceramics. Među raznim njihovim predmetima posebno su nam za oko zapele šalice s nježnim prirodnim motivima koje će se svidjeti svim minimalisticama. Nepravilni oblici, nježnih i jednostavnih boja već vidimo u kuhinji zajedno s ostalim predmetima koji unose dašak prirode u svaki interijer. 

Za dašak boho interijera

Osim šalica sa sada već prepoznatljivim ručkama, Vladica Sivčev i Sunčica Jerković koje stoje iz brenda, poznate su i po svojim keramičkim ptičicama koje mogu poslužiti kao ukras u svim rustikalnim ili boho kuhinjama. Prošetajte njihovim Instagram profilom i potražite nešto za sebe. Blagdani su ionako blizu. 

Učitati još
Zatvori