BUKET je novitet koji dolazi iz kreativnog svijeta Ane Tevšić Nauković
BUKET je novitet koji dolazi iz kreativnog svijeta Ane Tevšić Nauković

BUKET je novitet koji dolazi iz kreativnog
svijeta Ane Tevšić Nauković

Buket cvijeća oduvijek je bio simbol nježnosti, zahvalnosti, ljubavi. Sinonim je za lijepe trenutke i slavlja, za male pobjede u našoj svakodnevici. Nema onog kome malo cvijeća ne izmami osmijeh na lice, a upravo je evociranje ovakvih emocija bila misao vodilja hrvatskoj dizajnerici Ani Tevšić Nauković pri kreiranju BUKETA.

BUKET

BUKET vaza nastala je kao rezultat obiteljskih rutina vikendom, kad se odlazi na plac po namirnice i kupuje cvijeće na putu prema najdražem kvartovskom kafiću. To je subota kakvu većina nas poznaje i voli i vjerujem da mnogi uživaju u istom tom ritualu.

“Moja želja je bila zadržati šarm friško zamotanog cvijeća u papir te sam tamo našla inspiraciju za vazu. Buket vaza produžetak je tog trenutka; cvijeće ostaje zamotano i kada ga donesemo doma. To sam htjela prenijeti u proizvod. Ambalaža je napravljena tako da je odmah spremna za poklon i drago mi je što sam ovaj put uzela dovoljno vremena da se posvetim proizvodu na svim područjima; od grafičkog dizajna, ambalaže i samog dizajna proizvoda – pa čak i do uređenja studija za predstavljanje.”- rekla nam je Ana. 

Upravo je za prezentaciju vaze Ana preuredila svoj i inače šarmantni studio u Dežmanovom prolazu u Zagrebu i to tako da je izradila velike cvjetne instalacije, a za svoje goste pripremila male škarnicle s minijaturnim verzijama vaza za uspomenu na druženje.

Više o Aninim radovima možete pogledati ovdje https://atn.la, a vaza možete naručiti na linku: https://atn.la/product/buket-vase/

Foto: Mateja Vrčković, Sanja Jagatić i Marina Rendulić

Učitati još
Zatvori