U Laubi se održava veliki Boutique Art Fair na kojem možete odabrati divne umjetnine za sebe

U Laubi se održava veliki Boutique Art Fair na kojem možete odabrati divne umjetnine za sebe

Kuća za ljude i umjetnost najavljuje treće izdanje Boutique Art Fair-a ‘NESVRSTANI’. Ovogodišnje, ponudom bogatije izdanje ovog izložbeno-prodajnog sajma, održat će se od 18. do 21. lipnja 2020. kada će se pod istim krovom smjestiti jedinstvena  ponuda umjetnina 12 galerija i 20 samostalnih umjetnika. 

U neobičnom proljeću koje je gotovo iza nas, umjetnost i umjetnička djela pokazali su se kao neiscrpan izvor kreativne stimulacije. Iako je pandemija dovela do pravog ‘booma’ online kulturnog sadržaja koji nam je značajno pomogao prebroditi vrijeme provedeno kod kuće, jedva smo se čekali vratiti živom dodiru s kulturom – kazalištu i kinima pa tako i umjetnosti.

Bogata ponuda umjetnina za vaš dom

Umjetnički komadi dostupni na Art Fairu u Laubi transformirat će svaki dom i oplemeniti prostor pa će tako biti fokus vašeg stana ili kuće za razliku od ‘običnih’ dekorativnih dodataka.

U Laubi nas očekuje najbogatiji program dosad s ukupno više od 120 zastupljenih umjetnika. Izbor uključuje Laubinu selekciju mladih rastućih umjetnika koje biste trebali pratiti, dvije inozemne galerije koje se po prvi puta predstavljaju u Hrvatskoj (Beč, Ljubljana) te 10 privatnih galerija od kojih svaka prezentirajući probrane umjetnike donosi svoj pogled na aktualnu umjetničku scenu. 

Lonac, jedan od najznačajnijih regionalnih street art autora u preuređenom dvorištu LAUBE započeo je slikanje novog murala kao u najvažniji zagrebački kulturni događaj ljetne sezone.

Foto: Lauba

Učitati još
Zatvori