Borša by Mala Radnja Dizajna ima nova fora pakiranja

Borša by Mala Radnja Dizajna ima
nova fora pakiranja

Domaći brend Borša By Mala Radnja Dizajna koja nas osim svojim torbama i fora predmetima uveseljava i šaljivim statusima, od idućeg tjedna to će činiti i s pakiranjima. Naime od sad sve što naručite preko njihovog online shopa stići će vam na adresu u posebno dizajniranim vrećicama.

https://www.instagram.com/p/B_HQ9unl3LU/

Originalna Mala Radnja dizajna

Detalji su definitivno bitni, a u ova vremena kada smo pomalo i tužni jer ne možemo voditi život kakav smo navikli, svakako nas mogu razveseliti. Njihove torbe omiljen su modni dodatak svakoj kombinaciji. S obzirom na to da trenutno i nemamo bolju opciju od dućana, kada govorimo o izlascima, idealna je prilika investirati u dobru torbu. Možete se i počastiti novom šalicom za kavu koju ćete obožavati. Šaljivi natpisi, uzrečice ili poslovice mogu nas nasmijati svako jutro kada počinjemo dan svojim omiljenim ritualom.

Podržavamo domaće dizajnere

Zavirite na njihov Instagram ili Facebook profil i pronađite nešto za sebe. Idealno je vrijeme razveseliti i nekog od najmilijih tako da im pošaljete neki fora poklon. Izrazito je bitno u ovim trenucima podržavati i domaće autore, pogotovo u ovo krizno vrijeme kada su dućani zatvoreni, a nema sajmova i ljudi paze kako će trošiti novac. Vi ćete ugrabiti neki fora predmet, a pomoći ćete tako hrvatskim dizajnerima.

Učitati još
Zatvori