Artplakata – hrvatski gradovi prikazani na način koji još niste vidjeli

Artplakata – hrvatski gradovi prikazani na
način koji još niste vidjeli

https://www.instagram.com/p/CCapkmDJxl-/

Pri uređenju interijera obožavamo tražiti neke nove detalje koji će se isticati u moru generičkih. Marko Babić je, kako sam za sebe kaže, vječni optimisti, filantrop i kreativac. Sve to skupa prije dvije godine objedinio je u planu kojeg je i realizirao u brendu Artplakata.

Artplakata – neobičan pogled na hrvatske gradove

Artplakata je brend nastao iz ljubavi prema umjetnosti, fotografiji te svemu lijepom što nas svakodnevno okružuje, a čega ponekad možda nismo niti svjesni. U svakom kutku Zagreba, Zadra, Splita, Dubrovnika ili Vinkovaca, može se pronaći dio arhitekture, krajolika ili samo isječak koji nam može zaokupiti pažnju i maštu te stvoriti sliku koju ćemo pamtiti do kraja života, kaže Marko. 2018. krenuo sam u realizaciju svog plana s ciljem da pokušam upravo to…uhvatiti žive dijelove gradova te ih dodatno obogatiti i osvježiti te osvijestiti ljude o zaboravljenim dijelovima naših gradova koji se često uzimaju zdravo za gotovo. S tom idejom započelo je moje kreativno putovanje Artplakata.

Idealni za poklon

Vizija malo drugačijih gradova, krajolika i navika naše zemlje svidjet će se svakome tko obožava otkrivati ljepote onoga što nas okružuje. S pomalo nostalgičnim i retro štihom, živim bojama i zanimljivim kompozicijama, Marko spaja nespojivo u jednu sjajnu kreaciju. Bilo da tražite idealan poklon ili samo želite svom životnom prostoru udahnuti šarm, Artplakata webshop prva vam je usputna stanica.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori