Artichka keramika uljepšat će vam omiljene jutarnje rituale 
Artichka keramika uljepšat će vam omiljene jutarnje rituale 

Artichka keramika uljepšat će vam
omiljene jutarnje rituale 

Šalica kave ili čaja većini je dio jutarnjih rituala. Često nam trebaju ta neka mala zadovoljstva kako bi nam dani započeli inspirativno i pozitivno te kako bismo skupili snagu za sve što nas taj dan očekuj. Artichka keramika je brend koji svojim zanimljivim predmetima upotpunjuje upravo te rituale. nikolinaart stoji iza ovog predivnog brenda u čije smo se šalice zaljubili na prvu i želimo ih u svojim kuhinjskim ormarićima. 

Artichka keramika

Osim raznih figurica i privjesaka koje možemo nositi na lančićima, ovaj brend ipak svojim šalicama osvaja na prvu. Pisali smo već i o njihovim zanimljivim i unikatnim teglicama za cvijeće, a sada je red da pažnju posvetimo šalicama s predivnim romantičnim motivima. Osim što je svaka šalica ručni rad u koji je utkano puno ljubavi i rada, njihov umjetnički “touch” ono je što nam se posebno svidjelo. Za sve romantičarke u duši ovo je idealna prilika da probude proljeće i sunčane dane u sebi iako smo kalendarski visoko u zimi. Cvjetni motivi, motivi šume, prirode ono je što će u vaš dom i život unijeti dobro raspoloženje kojeg nikad nije na odmet. 

Razne vrste malih umjetničkih djela

Osim spomenutih šalica, u njihovoj ponudi možete pronaći i razne tanjuriće i držače mirisnih štapića, a sve kako bi vaši domovi svaki dan postali oaze za opuštanje. Iskombinirajte svašta iz njihovih različitih serija predmeta i upotpunite svoj dom, ali i svoju svakodnevicu pravim malim umjetničkim djelima. 

Učitati još
Zatvori