U tjednu pred nama niz je zanimljivih događanja

U tjednu pred nama niz je
zanimljivih događanja

Tjedan pred nama, nažalost prema aktualnim prognozama, ne ide ruku pod ruku s aktivnostima na otvorenom. Ipak, situacija u Zagrebu već je poprilično slična normalnoj pa se različita događanja ipak održavaju. Svi se naravno pridržavaju propisanih mjera, ali osjeti se u zraku ta sloboda kretanja koja nam je svima falila. Mi smo izdvojili neka od događanja na koja ćemo ići u tjednu pred nama.

Štenganje: Art Hangout na štengama

Dođite u utorak u HDLU (Trg žrtava fašizma 16) na henganje na štengama. Nakon kratkog vodstva kroz izložbu Sandre Sterle – Razlomljeni film  u 18:30, u Galeriji Bačva, održat će se druženje i razgovor s umjetnicom na stepenicama Meštrovićevog paviljona. Zgrabite svoj jastučić, ponesite kavicu i pitajte Sandru sve što se ikada htjeli znati. Više o izložbi pročitajte ovdje.

Ljeto na Štrosu

U srijedu 10.6. počinje Ljeto na Štrosu. Napokon i konačno! Otvaramo ventile, pipe, zvučnike, srca, šampanjac. Izlazimo i družimo se na najromantičnijoj zagrebačkoj terasi s pogledom na najljepši grad. Dođite na svečano otvaranje 20. Ljeta na Strossu uz podnevnu svirku i minglanje klaunova. Piše u opisu ovog veselog eventa.

Kino Europa pod zvijezdama

Ljetna pozornica Kina Tuškanac u tri večeri posvećene filmu i filmskoj glazbi ugošćuje Kino Europa, koje je za građane Zagreba pripremilo pravu kulturnu poslasticu u kojoj će moći uživati sve generacije; prva javna projekcija restauriranog filmskog klasika ‘Ljubav i moda’, nezaboravna filmska glazba skladatelja Dalibora Grubačevića u izvedbi Zagrebačkih solista i koncert glazbene dive Gabi Novak. Program se odvija 12.,13. i 29.lipnja. Više detalja možete pronaći ovdje.

Tehnički muzej

Cijeli tjedan u Tehničkom muzeju odvija se raznovrstan program u sklopu Ljeta u Tehničkom kojeg organizira Pločnik. Izaberite nešto po svom guštu od ponuđenih koncerata, izložbi, stand upa, buvljaka. Cijeli program pratite ovdje.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori