Odličan koncert u Tvornici za početak studenog

Odličan koncert u Tvornici za
početak studenog

boris stok cover

Prvi solo koncert Borisa Štoka

Boris Štok prvi samostalni koncert održat će u Zagrebu, a ugošćuje ga Tvornica kulture. Glazbenik je solo karijeru započeo singlom Ove misli, u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene Voli me još ovu noć (obrada Denis & Denis) i Ispod kože. Trenutno se u režiji Judite Gamulin priprema videospot za pjesmu Kao mi koja će najaviti izlazak prvog Borisovog EP-a. Zasad neimenovano izdanje u prodaji će se naći sredinom listopada, a bit će otisnuto u svega 300 primjeraka.

Tvornica kulture

Prvi zagrebački nastup ovaj će iznimno talentirani glazbenik imati u Tvornici kulture 4. studenog. Uz tek djelomičan naklon radovima u grupi Quasarr Boris Štok koncertno će, s novim bendom, staviti naglasak na novim pjesama, kako onima koje će se naći na EP-u, tako i dosad neobjavljenom materijalu.

Ulaznice po cijeni od 30 kn u prodaju kreću u ponedjeljak 25. rujna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn, sve informacije o koncertu možete saznati na tvornicakulture.com.

Učitati još
Zatvori