Nove serije za proljeće

Nove serije za proljeće

MV5BMTUyMzUzODM3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0MDE0ODE@._V1_SY1000_SX1500_AL_

Nakon toliko čekanja, napokon je došlo vrijeme za nekoliko novih serija i novih nastavaka sezona. Dugo iščekivanih nekoliko novih sezona serija napokon su kroz samo mjesec dana na malim ekranima. Pa, krenimo redom…

MV5BMTYwMTA3MTQ4M15BMl5BanBnXkFtZTgwMTA1NDExNTE@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

Ako do sada niste gledali, krajnje je vrijeme da pogledate genijalne Jane Fonda i Lily Tomlin u humorističnoj seriji ‘Grace and Frankie’. Priča prati dvije prijateljice koje nakon što su im supružnici tajili cijelih dvadeset godina, saznaju da su njih dvojica u tajnoj ljubavnoj vezi. Njih dvije, kroz niz komičnih situacija, pokušavaju vratiti svoj život u normalu. Treća sezona počet će se ubrzo prikazivati, a do tada uživajte u inteligentnom humoru prve dvije sezone.

MV5BOTkxMzk5MjE3MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzU0MDE0ODE@._V1_SY1000_SX1500_AL_

MV5BMjQ0OTMxMTIyMl5BMl5BanBnXkFtZTgwODU5NjYyMTI@._V1_SY1000_CR0,0,1499,1000_AL_

Prije točno godinu dana počeli smo gledati prvu sezonu serije ‘Love’. Režiser Judd Apatow skupa s Paulom Rustom i Lesley Arfin kreirao je zanimljivu i aktualnu priču o vezama i to u, tada najavljivane, dvije sezone. Priča prati mušku i žensku perspektivu romantičnih odnosa kroz odnose Mickey i Gusa, koje će glumiti Gillian Jacobs i Paul Rust.

Cijela prva sezona donosila nam je spajanje naizgled nespojivih likova Gusa i Mickey u par, da bi završila s poljupcem koji je nagovijestio sljedeću sezonu ispunjenu nesporazumima, igricama i oštećenim egom. Druga sezona napokon dolazi na male ekrane 10. ožujka, a kreatori su otkrili da nas čeka i treća!

MV5BNTE2NTA2ODE2N15BMl5BanBnXkFtZTgwNDM1NTg5NzE@._V1_SY1000_CR0,0,1498,1000_AL_

‘Better Call Saul’ kriminalistička je serija, tzv. ‘spin-off prequel’ iznimno popularne serije ‘Breaking Bad’. Autori jedne i druge serije su Vince Gillian i Peterom Gould. Radnja serije smještena je u 2002. godinu te prati priču odvjetnika Jamesa Morgana ‘Jimmy’ McGilla kojeg je fantastično utjelovio Bob Odenkirk i to šest godina prije nego se pojavljuje kao alter ego Saul Goodman u seriji ‘Breaking Bad’. Treća sezona dolazi na male ekrane 10. travnja.

Sredinom travnja, točnije 19. u mjesecu svi obožavatelji kriminalističkog žanra i serije Fargo doći će na svoje! Naime, počinje emitiranje treće sezone ove odlične i popularne serije. Treća sezona u 2017. donosi deset epizoda, a glumci koje ćemo gledati su – David Thewlis (znamo ga kao Remusa Lupina iz franšize Harry Potter), Michael Stuhlbarg (gledali smo ga u Boardwalk Empireu), Carrie Coon (gledali smo ju u uspješnici Gone Girl), Mary Elizabeth Winstead, dok će jedan od glavnih muških likova glumiti Ewan McGregor – Emmita Stussyja kao Parking Lot Kinga Minnesote. Markantan mogul i obiteljski čovjek koji je, uz mlađeg brata Raya Stussyja, prizor američkog uspjeha. Pogledajte prvi trailer.

Svi obožavatelji kultne serije jedva su dočekali snimanje nastavka Twin Peaksa. Kyle McLachlan je odmah potvrdio svoju ulogu Dale Coopera, no ove zime iznenadili su nas i s ostatkom ekipe – Monica Bellucci, Michael Cera, Laura Dern, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Naomi Watts i David Duchovny! Cijeli ‘cast and crew’ možete vidjeti na linku. Serija na male ekrane dolazi 21. svibnja.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori