Serija koju ćemo gledati u dahu

Serija koju ćemo gledati u dahu

Kako izgleda kada se udruže apsolutni majstor akcije, drame i znanstvene fantastike J.J.Abrams i apsolutni kraj misterija, trilera i horora Stephen King? Vjerujemo da će činjenica o njihovoj najnovijoj suradnji na seriji Castle Rock biti jedna od uzbudljivijih vijesti, posebno kada se radi o spoju ovih zanimljivih, uzbudljivih i napetih žanrova. Svim obožavateljima Kingovih književnih djela poznato je da je Castle Rock jedno od najčešće spominjanih fiktivnih mjesta u kojemu se jako mnogo radnji njegovih romana odvijalo.

Mjesto je prvi put spominjano 1979. godine u romanu ‘The Dead Zone’ da bi se ponovno oživilo u romanima ‘Doctor Sleep’ iz 2013. i ‘Revival’ iz 2014. Naziv mjesta uzet je iz kultne knjige Williama Goldinga iz 1954. Gospodar muha gdje je Castle Rock naziv za planinu.

‘11.22.63’

‘11.22.63’

J.J. Abrams, producent, režiser i pisac, koji stoji iza serijskih uspješnica ‘11.22.63’, ‘Westworld’ te filmova Zvjezdanih staza i Nemoguće misije, da samo spomenemo njih nekoliko, potvrdio je sljedeću suradnju sa Stephenom Kingom na novoj seriji koja će oživiti upravo ovo izmišljeno geografsko i topografsko mjesto. Radi se o seriji u nekoliko sezona gdje će svaka sezona donijeti novu priču s novim likovima. Iako je taj recept već viđen u seriji ‘Fargo’, vjerujemo da gledateljima to neće smetati, obzirom na posve drugačiju estatiku i tematiku koju donosi ovaj uspješni triler dvojac.

A što će donijeti priča iz Castle Rocka, mjesta gdje se odvijala radnja filmova ‘Cujo’, ‘The Dark Half’ i ‘Needful Things’ ostaje nam da tek vidimo… Pogledajte teaser trailer.

Westworld

Westworld

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori