Très Chic večer okupila je poznate Hrvatice na premijeri filma Ubojstvo u Orient Expressu

Très Chic večer okupila je poznate Hrvatice na premijeri filma Ubojstvo u Orient Expressu

CineStar

Svečana premijera krimića godine na Très Chic večeri

Sinoć je u najšarmantnijem kinu u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema by CineStar održana svečana premijera krimića godine – ‘Ubojstvo u Orient Expressu’ u sklopu Très Chic večeri. Među brojnim pripadnicima ljepšeg spola, koje su do posljednjeg mjesta ispunile kino dvoranu, uživale su i Kristina Šalinović, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Daniela Trbović, Renata Sopek te brojne druge. Film ‘Ubojstvo u Orient Expressu’ nastao je prema istoimenom romanu kraljice krimića Agathe Christie, s glavnim likom Herculeom Poirotom. Zasigurno najzvjezdaniji film sezone, u kojem glume Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Sir Derek Jacobi i mnogi drugi. Putnik je ubijen u snijegom i ledom okovanom vlaku koji je na put krenuo iz Istanbula. Ubojica se još nalazi u vlaku. Svi su putnici sumnjivi. Lov na počinitelja započinje, a gledateljima ostaje da svjedoče kako će najpoznatiji svjetski detektiv riješiti slučaj.

Doživljaj filmskih večeri za žene u Kaptol Boutique kinu bio je zaokružen i poznatim francuskim pićem “Kir royal”, koji je recentno obogatio najnoviju ponudu WOW bara. Nježno crvene boje, ova kombinacija likera od crvenog ribizla i pjenušca, savršeno se uklopila u atmosferu večeri.

03

Novi Très Chic film

Kaptol Boutique Cinema sinoć je također otkrio novi Très chic film, četvrti naslov u sezoni bit će biografski mjuzikl ‘Najveći showman’ s Hugh Jackmanom, Zacom Efronom I Michelle Williams, a već sad rezervirajte datum 28. prosinca, kada ćete uživati u pravom spektaklu. Za sinoćnji potpuni doživljaj večeri u kojoj su posjetiteljice uživale uz odličan film i piću u baru, zaslužni su i partneri večeri – Bliss Institut, Mikeda i časopis ELLE koji su sinoć osigurali i lijepe poklone svim posjetiteljicama. A za sve vas koji nalazite inspiraciju u vinu, ali i kinu, Kaptol Boutique Cinema 17. studenog pokreće program ‘Kino & Vino’. Riječ je o kombinaciju wine tastinga jednog petka u mjesecu te povremene filmske projekcije i koncerte. Na prvom ‘Kinu i Vinu’ održati će se i premijera filma ‘Vino i vjetar’, o francuskoj obitelji koju ujedinjuje briga o vinogradima.

‘Ubojstvo u Orient Expressu’, u distribuciji Blitza, u CineStar kina dolazi 09. studenog. Ako ste ljubitelj krimića, onda je ova adaptacija svjetskog bestsellera, ali I odlična glumačka postava idealna pozivnica da hladne jesenske dane provedete u kinima s pet zvjezdica. Jer svatko je osumnjičen ove jeseni.

Tamara Garbajs

Tamara Garbajs

Marijana Mikulic

Marijana Mikulić

Kristina Salinovic

Kristina Šalinović

Renata Sopek

Renata Sopek

Daniela Trbovic sa sestrom Natasom

Daniela Trbović sa sestrom Natašom

Daniela Trbovic

Daniela Trbović

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori