Street art izložba i veliki party u jednom

Street art izložba i veliki party u jednom

Sarme, Chez186

Sarme, Chez186

Prva aktivnost Graffiti Na Gradele kolektiva u 2017. dogodit će se 14. siječnja u zagrebačkom Studentskom centru, u Savskoj 25, i donosi bogat program čiji je središnji dio velika jednodnevna izložba mladih autora i autorica koji su do sada stvarali, a i stvarat će u budućnosti, na najboljem boutique festivalu u Hrvatskoj. Ovu prestižnu titulu GRaffiti na gradele festival odnio je ove godine, a vjerujemo da će s nastavkom svojih odličnih aktivnosti samo potvrditi i čvrsto čuvati svoje mjesta malog, no itekako velikog, ljetnog festivala.

Modul 8, Boris Bare

Modul 8, Boris Bare

Na izložbi ćete moći vidjeti radove poznatih umjetnika Lunara, Chez186, Sarmea, Modula Osam, Hane, MANE MEI, Vuka Z. Oreba aka Rad Recordera, Casina (HAHA), Royala (HAHA), Glitchboy2000, Boruta Planinca i Pleha. Na jednom mjestu okupit će se cijeli niz domaćih umjetnika, od veterana street art i graffiti scene pa i do onih najmađih. Osim izložbe organiziran je i skate session i party s odličnim DJ line up-om: Oliver (Bassinga, Krankšvester (Sett & 3ki Stil)), Zembo (BLAW:BLAW) i Kuna (Kiosk skateshop crew).

gng-sc-izlozba

Sve informacije o najboljem boutique festivalu u Hrvatskoj te ovom prvom Graffiti na Gradele događaju u 2017. možete saznati na Facebook stranici, a pratiti ih možete i na Instagram i Twitter profilu.

nova

Foto: Graffiti na gradele

Učitati još
Zatvori