Što sve znamo o Oceanovih osam

Što sve znamo o Oceanovih osam

Cate Blanchett, Sandra Bullock, Helena Bonham Carter

Cate Blanchett, Sandra Bullock, Helena Bonham Carter

Krajem listopada prošle godine u New Yorku počeo je snimanje na setu filma Oceanovih osam, ‘spin off’ Oceanove trilogije, akcijskoj komediji režisera Gary Rossa čiji scenarij potpisuje zajedno sa spisateljicom Olivijom Milch. Film u američka kina dolazi 8. lipnja 2018., a do sada je otkriveno nekoliko iznimno zanimljivih činjenica o postavu filma.

Naime, potvrđeni su glumci Sandra Bullock u ulozi otuđene sestre Dannyja Ocean kojeg u trilogiji glumi George Clooney, Cate Blanchett, Helena Bonham, Carter, Anne Hathaway, Dakota Fanning, Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina, Damian Lewis, Richard Armitage, James Corden, a u filmu manju ulogu će imati i Matt Damon, jedan od glumaca originalne Ocenove postave. Cammeo uloge u filmu ostvarit će mnoga slavna holivudska imena kao Hailey Baldwin, Katie Holmes, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Zayn Malik, Olivia Munn, Maria Sharapova, Anna Wintour i Zac Posen.

 Cate Blanchett i Sandra Bullock

Cate Blanchett i Sandra Bullock

Režiser Steven Soderbergh koji je zaslužan za trilogiju, na ovom filmu je producent, zajedno s Georgeom Clooneyem. Tijekom predprodukcije naslov filma bio je ‘Ocean’s Oho’, a prve potvrde castinga javnost je saznala tek u kolovozu 2016. kada su Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter i Mindy Kaling potvrdile svoje uloge, a nakon njih sljedeće koje se pridružuju filmskoj ekipi su Anne Hathaway, Rihanna, Awkwafina i Sarah Paulson. Tijekom snimanja na setu uočene su Dakota Fanning i Damian Lewis, a službena potvrda njihovih uloga došla je u prosincu 2016.

Od muškog dijela glumačke ekipe, u prosincu je Matt Damon službeno potvrdio svoju ulogu, dok su, sada, u siječnju zadnju potvrdu dala dva britanca – poznati komičar James Corden u ulozi brokera osiguravajućeg društva i Richard Armitage, glumac poznat po svojoj ulozi u filmu ‘The Hobbit’ i američkoj seriji ‘Hannibal’ koja se snimala i emitirala od 2013. do 2015. Izvrsna postava glumaca i možda neočekivana gostovanja, te režija jednog od cjenjenijih režisera Hollywooda recept su za, vjerujemo, odličnu komediju koju ćemo tek gledati.

Cate Blanchett i Rihanna

Cate Blanchett i Rihanna

Foto:  Steven Ferdman/REX

Učitati još
Zatvori