Srpska kriminalistička serija koja će vas noćima držati budnima

Srpska kriminalistička serija koja će
vas noćima držati budnima

Ubice mog oca 3

Nova genijalna srpska krimi serija

Ako još niste pogledali, a i čuli za srpsku kriminalističku seriju Ubice mog oca, sada je krajnje vrijeme da ispravite tu pogrešku. Serija je premijeru imala malo prije više od godine dana, točnije 23. rujna 2016. i od ove jeseni možete pratiti drugu sezonu. Druga epizoda druge sezone emitirat će se 18. prosinca što je sasvim dovoljno vremena da ulovite nit serije i pogledate devet epizoda prve sezone i početak druge sezone. Odličan je to izbor za jedno jako kvalitetno binganje!

Radnja serije odvija se u sadašnjosti u Beogradu i prati lika Aleksandra Jakovljevića, mladog, no iskusnog inspektora kojeg glumi Vuk Kostić. Aleksandar dobije svoj prvi veliki slučaj – umorstvo kćeri utjecajnog biznismena. Istraga kreće u više paralelnih smjerova, a istovremeno se Aleksandar nađe u kompliciranim odnosima s čak dvije kolegice koje također rade na slučaju – mlada forenzičarka Jelena u koju je zaljubljen i državna odvjetnica Marija s kojom ima ljubavnu aferu. Inspektor se često nađe u još kompliciranijim situacijama, najčešće zbog svog konfliktnog karaktera, a sve začinjeno još jednim umorstvom, ono njegovog oca – koje nikada nije razjašnjeno. Da ne otkrivamo mnogo, reći ćemo samo još da je na neobičan način i umorstvo njegovog oca povezano s ovim velikim njegovim slučajem.

Ubice mog oca 2

Radi se o napetoj seriji, punoj intriga i isprepletenih priča i radnji, a sve pod režiserskom palicom Predraga Antonijevića najpoznatijeg po kultnoj seriji Balkan ekspres 2 iz 1980-ih godina. Ako niste isplanirali vikend koji dolazi, serija je idealan razlog zašto ostati kod kuće i pogledati ju u dahu. Jer se drugačije niti ne može gledati.

Ubice mog oca 5

Ubice mog oca 4

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori