Ryan Gosling i Jared Leto u novom Blade Runner traileru

Ryan Gosling i Jared Leto u novom
Blade Runner traileru

Blade Runner 2049

Krajem prošle godine otkriveno je da dolazi nastavak kultnog filma Blade Runner i da glavnu ulogu, naravno uz Harrisona Forda, u nastavku ima i Ryan Gosling. No, danas objavljen novi trailer donosi još pokoje iznenađenje! Uz Ryana Goslinga u filmu Blade Runner 2049 gledat ćemo Jareda Letoa, Robin Wright, Anu de Armas i Mackenzie Davis.

Ridley Scott ovoga je puta izvršni producent, a Harrison Ford je Rick Deckard samo 30 godina kasnije. U ‘Blade Runneru 2049’ gledat ćemo i Ryana Goslinga kao novog Blade Runnera, a sve u režiji Denisa Villeneuve (potpisuje film Arrival). Osim glumaca, radnje, režije i ostalih filmskih aduta trailer otkriva i glazbu tako da se neizmjerno veselimo i soundtracku kojeg potpisuje Jóhann Jóhannsson. Njegov glazbeni potpis prepoznajemo u filmu Dolazak i Sicario. Premijera filma zakazana je za jesen ove godine, a do tada pogledajte ovaj impresivan retro futuristički trailer nabijen synth pop glazbom.

blade runner 3

Uspjeh kultnog filma

Prisjetimo se – prvi Balde Runner bio je nominiran za Oscara u kategoriji najbolje scenografije i specijalnih efekata. Osvojio je 3 BAFTA nagrade (najbolja fotografija, kostimi i scenografija), a bio je nominiran i za Zlatni globus (najbolja glazba). Što će nam donijeti nastavak čije je premijera samo dvije godine prije nego se odvije radnja iz daleke budućnosti prvog filma, ostaje da vidimo ove jeseni.

blade runner 2

blade runner 1

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori