Romantičan crtić Život s Hermanom H. Rottom

Romantičan crtić Život s
Hermanom H. Rottom

Life_with_Herman_H_Rott-001-1024x576 Chintis Lundgreni Animatsioonistuudio i studio Adriatic Animation ekskluzivno će za Dan zaljubljenih omogućiti svim zainteresiranima besplatno gledanje animirane ljubavne priče Život s Hermanom H. Rottom putem servisa Vimeo.

Kratkometražni estonsko-hrvatski film Život s Hermanom H. Rottom redateljice Chintis Lundgren prikazan je na više od trideset svjetskih festivala, uključujući i znameniti Međunarodni festival animiranog filma u Annecyju te Međunarodni festival animiranog filma u Hirošimi, gdje je nagrađen posebnim priznanjem.

Animirane nezgode neurednog štakora-pankera i njegove drage, mačke-buržujke koja mu jednoga dana nepozvana useljava u stan, osvojile su na svojoj domaćoj i međunarodnoj festivalskoj turneji simpatije članova žirija i publike, pa je tako film među ostalim osvojio Oktavijana za najbolji animirani film, nagradu za najbolje ostvarenje u Natjecanju domaćeg filma na Animafestu, nagradu za najbolji kratkometražni film u Motovunu, nagradu publike Festivala Mediteranskog filma Split.

Zanimljivo je da su Herman i Mačka likovi animiranog serijala pod nazivom Manivald i Apsint zečevi koji se trenutno nalazi u fazi razvoja. Riječ je o crnohumornom serijalu za odrasle u režiji Chintis Lundgren, prema scenariju koji supotpisuju Chintis Lundgren i Draško Ivezić.

Life_with_Herman_H_Rott-004

Film će biti dostupan svima za besplatno pregledavanje od Dana zaljubljenih, 14. veljače putem Vimeo stranice vimeo.com.

Life With Hermann H Rott

Učitati još
Zatvori