Reli po galerijama – najzabavniji umjetnički program

Reli po galerijama –
najzabavniji umjetnički program

reli jutranji 15

I ove godine održat će se možda najzabavnija umjetnička akcija – Reli po galerijama. Njegovo četvrto izdanje počinje 25. svibnja i traje od 17 do 22 sata. Manifestacija je to koja okuplja i mapira galerije u hrvatskim gradovima kako bi umjetnicima i umjetničkim prostorima pružila veću vidljivost.

reli jutarnji 16

Ulaz na niže navedene galerije u Zagrebu i Rijeci je slobodan i odlična je to prilika za vidjeti dobar dio likovne kulturne scena i što ona donosi. U Zagrebu možete posjetiti Street art Studio Lapo Lapo, Galerija 3.14, Galerija Kranjčar, Galerija Contra, Galerija VN, Galerija Pikto, Galerija Matice Hrvatske, Galerija SC, Galerija ULUPUH, Galerija Greta, Galerija Mala, HDLU / Bačva / PM / Prsten, Galerija Šira, Galerija Laval Nugent, Galerija Beck, Oris – Kuća arhitekture, Galerija Garaža Kamba, dok vas u Rijeci čekaju postavi izložaba u galerijama Mali Salon, Galerija SKC, Galerija Kortil, Erste Club galerija, Galerija Juraj Klović, Atelje (Gea Golović), Galerija Ri_art, Galerija Principij , Galerija Filodrammatica i Klub mladih Rijeka.

reli jutarnji 14

Pozivamo vas da obilazite galerije, razgledavate izložbe i družite se na završnoj lokaciji. Ako uspijete posjetiti sve galerije označene na mapi, osvajate Povelju časti za poseban doprinos u kulturi.

Kako osvojiti povelju? Redoslijed obilaska nije zadan. U galerijama koje posjetite pokupit ćete naljepnicu i zalijepit ćete ju na kružić koji označava lokaciju galerije. Kada obiđete sve galerije donesite popunjenu mapu na završnu lokaciju! Redoslijed galerija i dalje nije zadan, ali Povelje časti preuzimaju se na dvije završne lokacije – Galerija Garaža Kamba u Zagrebu i Galerija SKC u Rijeci.

reli jutarnji 11

Diplome na završnim lokacijama možete preuzeti za vrijeme trajanja Relija po galerijama sve do 22h, a nakon što ih preuzmete dođite na After party u Klub. After party je u The Beertija-Zagreb i The Beertija – Rijeka. Cijeli program događanja u galerijama pratite pikto.co.

reli jutarnji 9

reli jutarnji 8

reli jutarnji 5

reli jutarnji 4

reli jutarnji 3

Učitati još
Zatvori