Rami Malek kao Freddie Mercury u filmu o grupi Queen

Rami Malek kao Freddie Mercury u
filmu o grupi Queen

Rami Malek

Rami Malek

Film ‘Bohemian Rhapsody’

Film o kultnoj grupi Queen naziva ‘Bohemian Rhapsody’ dolazi u kina tijekom 2018. i legendarnog Freddie Mercuryja glumit će Rami Malek! Uz njega, u filmu će glumiti još Ben Hardy kao Roger Taylor. Ostaje da vidimo tko će glumiti Briana and Johna. Ne zna se mnogo o filmu, no grupa Queen je na svojoj službenoj stranici potvrdila snimanje i da režiju filma potpisuje Bryan Singer poznat po brojnim X -Men filmovima i filmu ‘Superman returns’. Film će, naravno, donijeti mnogo, ali mnogo glazbe kultne grupe, a glavna okosnica filma bit će Live Aid nastup iz 1985. godine.

U filmskim kuloarima se pričalo o mogućoj ulozi Sache Barona Cohena kao Freddie Mercury. No, s ovom javnom potvrdom, izgleda da nikada nećemo gledati takvu verziju. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi ga ovaj britanski komičar portretirao. Zanimljiv je popis producenata filma – Robert De Niro, Graham King, Brian May, Denis O’Sullivan, Jane Rosenthal i Roger Taylor. Scenarij potpisuje Anthony McCarten, poznat po scenariju za film ‘The Theory of Everything’. S mnogim dosadašnjim najavama filmova za sljedeću godinu – izgleda da ćemo u kinima gledati mnoge glazbene filmove ili one o glazbi.

MR. ROBOT -- "v1ew-s0urce.flv" Episode 107 -- Pictured: Rami Malek as Elliot Alderson -- (Photo by: David Giesbrecht/USA Network)

Rami Malek

Foto: Mr. Robot

Učitati još
Zatvori