Izašao prvi trailer za Ubojstvo u Orijent Expressu

Izašao prvi trailer za Ubojstvo
u Orijent Expressu

orijent-express-3

Pisali smo već o ekranizaciji romana Agathe Christie kojem se veselimo. A sada je stigao prvi trailer!

Raskošna vožnja vlakom kroz Europu brzo se pretvara u uzbudljiv misterij koji uključuje trinaest stranaca, jedno ubojstvo, a svi su osumnjičeni.

orijent-express-2

Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, između Vinkovaca i Slavonskog Broda. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku. Žrtvina kriminalna prošlost otkriva jasan motiv, čak i opravdanje za ubojstvo, ali tko je ubojica? Hercule Poirot krenuo je u bitku s vremenom da riješi zagonetku prije nego što ubojica ponovno napadne.

orijent-express-4

Trailer filma sa zvjezdanom glumačkom ekipom

Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Josh Gad, Olivia Colman, Daisy Ridley i sam redatelj Kenneth Branagh kao slavni Hercule Poirot, samo su dio odlične glumačke postave koja čini ovaj film najiščekivanijim krimićem godine.

orijent-express-1

Napeta adaptacija jedne od omiljenih krimi romana najpoznatije spisateljice žanra Agathe Christie – Ubojstvo u Orient Expressu, u distribuciji Blitza, možete pogledati ovog studenog u svim kinima.

https://www.youtube.com/watch?v=Jr3PD5L_RPA

Učitati još
Zatvori