Stigao je prvi teaser nastavka filma Čudesne zvijeri

Stigao je prvi teaser nastavka
filma Čudesne zvijeri

Fantastic beasts

Nastavak filma Čudesne zvijeri stiže sljedeće godine!

Nakon što su nas oduševili svakim novim nastavkom o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, J.K.Rowling i studio Warner Bros. nisu nas razočarali ni prošle godine filmom Čudesne zvijeri i gdje ih naći. Mladog čarobnjaka Newta i njegove zvijeri pogledalo je više od 80000 gledatelja samo u Hrvatskoj. Film je nastao prema posljednjem djelu poznate britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru.

U glavnoj ulozi gledali smo Eddieja Redmaynea kao čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se odvijala 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka. Autorica Joanne K. Rowling iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zvijerima.

U novom nastavku, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji. Osim Eddieja, ostale uloge tumače Katherine Waterston, Ezra Miller, Zoë Kravitz i Jon Voight. Na oduševljenje mnogih, na kraju filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći pojavio se Johnny Depp kao Gellert Grindelwald, a osim njega, u novom nastavku ćemo imati priliku vidjeti i Juda Lawa kao Dumbledorea. Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, u distribuciji Blitza, u hrvatska kina stiže u studenom 2018. godine.

fantastic-beasts

Učitati još
Zatvori