Prve fotografije sa snimanja mini-nastavka Love Actually

Prve fotografije sa snimanja
mini-nastavka Love Actually

love-actually-set-2

Vijest da će obožavani ‘Love Actually’ dobiti nastavak, pa makar i u obliku kratkog priloga za Red Nose Day oduševila je sve obožavatelje sada već kultnog blagdanskog filma. Kao dio humanitarne akcije koja će biti prikazana na kanalu BBC 24. ožujka, dobili smo obećanje da će se u mini-nastavku vratiti svi obožavani likovi.

Kratki film naziva ‘Red Nose Day Actually’ koji režiser originalnog ‘Love Actually’ filma Richard Curtis snima u suradnji s Comic Reliefom, donijet će kratku, no vjerujemo svima neodoljivu i šarmantnu priču o poznatim likovima i to nakon cijelih četrnaest godina… Ubrzo su stigle i prve fotografije sa snimanja – Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster i Olivia Olson, ‘uhvaćeni’ su na setu na obali rijeke Temze u Londonu.

love-actually-set-1

Ako se sjećate, u originalnom filmu Liam Neeson glumio je očuha preslatkom dječaku Samu (Thomas Brodie-Sangster) koji je silno zaljubljen u djevojčicu Joannu i zaključuje da mora naučiti svirati instrument jer svi glazbenici na kraju dobiju curu. Bio je u pravu, a kako se ova priča razvila 14 godina kasnije doznat ćemo u kratkom filmu. Sudeći po fotografijama, Joanna bi i dalje mogla biti dio Samovog života!

 

Foto: Wenn Images

Učitati još
Zatvori