Prodaja ulaznica za šesto izdanje festivala Ultra Europe obara sve rekorde

Prodaja ulaznica za šesto izdanje festivala
Ultra Europe obara sve rekorde

Ultra Europe

Ceremonijom zatvaranja festivala ULTRA Brazil prije dva tjedna obilježen je i kraj još jedne uspješne godine glazbenog festivalskog brenda ULTRA Worldwide. Monumentalna 2017. godina pamtit će se po 45 događanja u 20 svjetskih zemalja na čak pet kontinenata koje je posjetilo više od milijun posjetitelja. Domaća inačica, festival ULTRA Europe, veličanstveno je proslavio prvih pet godina, a da će novo izdanje, koje nas od 5. do 11. srpnja 2018. godine očekuje u Splitu, Braču, Hvaru i Visu, otvoriti potpuno novo poglavlje europske festivalske scene, govori i podatak da je dosadašnja prodaja ulaznica nadmašila sva očekivanja!

Naime, ulaznice iz faze TIER 1 rasprodane su u samo tri dana, a faza TEAR 2, koja je započela je 11. listopada, ostvarila je povećanje od 30% u odnosu na prošlu godinu te su ulaznice otputovale više od 50 zemalja svijeta.

RESISTANCE-MegaStructure---Photo-by-aLIVE-Coverage

Ultra Europe putuje svijetom

Ukupno 45 događanja ULTRA Worldwide u 2017. godini, od kojih su 23 bila premijerna izdanja, posjetilo je više od milijun posjetitelja koji su uživali u 554 sati vrhunske glazbe koju je puštalo 1028 glazbenika. Na organizaciji ULTRA događanja radilo je više od 10.000 ljudi u čak 20 zemalja svijeta. Više od 3,000,000 sati livestreaminga na kanalu UMF TV obilježilo je 2017. godinu u kao i podatak da se UMF Radio emitirao u 62 zemlje s više od 32,693,400 tjednih slušatelja, što je čak 70% više nego prethodne godine. Od svog lansiranja prošle jeseni, u program putovnice ULTRA Worldwide upisano je više od 300,000 lojalnih Ultranautsa, a ova se brojka povećava sa svakim novim izdanjem.

Ove su godine prvi put održani festivali u Kini i Meksiku, te događanja Road to ULTRA u Mumbaiju i New Delhiju. Program RESISTANCE otputovao je u Medellín u Córdobu, Buenos Aires, Bali i Veliku Britaniju, a u Priviledgu, jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi, poznatom i kao najveći klub na svijetu, RESTISTENCE je gostovao čak osam uzastopnih tjedana. Impresivni statistički podaci potvrđuju ne samo najuspješniju godinu koja se nalazi iza brenda ULTRA Worldwide već i činjenicu da je doista riječ o najvećem nezavisnom internacionalnom glazbenom festivalu na svijetu!

day2_rvr16_1

Prestižni magazin DJ Mag ove je godine, drugi put zaredom, proglasio festival ULTRA Music najboljim festivalom na svijetu, a od 23. do 25. ožujka 2018. godine, u Bayfront Parku u Miamiju, proslavit će se jubilarno dvadeseto izdanje. No, prije velikog rođendana ULTRA će prvo svratiti u Cape Town u Južnoj Africi te u Melbourne u Australiji čime će festival zabilježiti još jedan rekord – širenje se na šesti kontinent.

ULTRA Worldwide se može pohvaliti najboljom godinom dosad! Iza nas je 45 događaja koje smo organizirali u 20 zemalja s više od milijun posjetitelja iz cijelog svijeta. Hrvatsko izdanje, ULTRA Europe, drugi je po veličini s više od 120 000 posjetitelja i čvrsto vjerujemo da će u narednim godinama postati naše najveće događanje i vodeći destinacijski festival, izjavio je Russell Faibisch, ispred tvrtke ULTRA Worldwide.

Ultra-Japan-2017,-Photo-by-Rukes-(4)

Još veća Ultra u Hrvatskoj

Hrvatska se u veliku ULTRA obitelj uključila prije pet godina, a domaći su organizatori već s premijernim izdanjem pokazali da ovo neće biti samo još jedan festival. Ime ULTRA Europe danas je sinonim za destinacijski glazbeni doživaljaj – jedini je to festival na svijetu koji svoje posjetitelje vodi na putovanje obilježeno najboljom elektroničkom glazbom na svijetu, satima odlične zabave i nestvarnim lokacijama zbog kojih Hrvatska putem brojnih društvenih kanala posjetitelja otputuje u sve kutove svijeta. I ove godine spremaju se brojna iznenađenja i pogodnosti, a početkom prosinca će krenuti prodaja posebnih regionalnih ulaznica za najvjernije domaće fanove kada će biti poznata i imena prvih izvođača koji dolaze u Split.

20171007-230957-Rudgrcom-0111-2048px

Sve novosti o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Učitati još
Zatvori