Ako ste voljeli gledati Dowton Abbey, ovu seriju ćete obožavati

Ako ste voljeli gledati Dowton Abbey,
ovu seriju ćete obožavati

Howard's End 5

Prošle su već dvije godina od mnogima omiljene britanske povijesne serije Downton Abbey. No, doza romantičnog razdoblja početka dvadesetog stoljeća dolazi u obliku mini serije Howards End! Da, nakon kultnog filma iz 1992. godine dolazi adaptacija romana E. M. Forstera iz 1910. godine, uzbudljiva priča o klasnim odnosima na prijelazu stoljeća u Engleskom visokom, no i srednjem te niskom društvu.

Mini serija Howards End

Film iz 1992. godine stekao je kultni status unutar Merchant Ivory Productions, produkcijske kuće poznate i po filmovima A Room with a View i Maurice, također adaptacije djela legendarnog pisca E. M. Forstera. Howards End je 1993. godine bio nominiran u 9 kategorija za nagradu Oscar i osvojio je njih tri. Nadamo se da će na tom tragu biti i ova mini serija od četiri epizode. režiju potpisuje Hettie MacDonald poznata po serijalima Dr. Who,  Inspector LewisWallander, dok je za adaptaciju romana zaslužan Kenneth Lonergan, poznat po scenariju za prošlogodišnju filmsku uspješnicu Manchester by the Sea Gangs of New York.

Howard's End 6

Howard's End 7

U mini seriji gledat ćemo Tracey Ullman, Matthew Macfadyen, Philippu Coulthard i Hayley Atwell u glavnim ulogama. Serija dolazi na male ekrane za vrijeme blagdana, a dok ne dođe, pogledajte trailer:

Howard's End

Howard's End 4

Howard's End 3

Howard's End 2

Učitati još
Zatvori