Povratak Čarobnica u retro varijanti

Povratak Čarobnica u retro varijanti

Čarobnice

Čarobnice

Jedna od serija koje su vladale TV programom cijelih osam sezona kasnih 90-ih i u prvoj polovici dvijetisućitih svakako su Čarobnice, originalnog naziva ‘Charmed’. Serija je proslavila i svoje glavne junakinje koje su glumile tada ponešto zanemarene holivudske glumice Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan i Shannen Doherty. Čarobnice potpisuje autorica Constance M. Burge, koja je također zaslužna za uspješnu TV serije ‘Ally McBeal’ i Sutkinja Amy.

Veliko je iznenađenje, no ono ugodno, vijest da se ekipa omiljenih nam Čarobnica opet okuplja i da ćemo opet moći gledati tri sestre, dobre vještice, kako upotrebljavaju svoje moći za pomoć ljudima i to na najčudnije i uzbudljive načine. No, umjesto da serija slijedi tijek vremena i novu radnju smješta u današnje vrijeme društvenih mreža, pametnih telefona i Interneta, tvorci serije odlučili su se za povratak u prošlost, i to u sedamdesete godine dvadesetog stoljeća.

'Čarobnice'

‘Čarobnice’

Ne možemo se oteti dojmu da pojava i uspjeh serije ‘Stranger Things’ nije utjecala na tu odluku, no bez obzira na to, bit će zanimljivo vidjeti i ovu retro verziju. Originalan tim pisaca zamijenjen je novima, a tko će glumiti omiljene čarobnice ostaje da vidimo. Možemo jedino pretpostaviti (a i nadati se) da bi za jednu od uloga odlično odgovarala mlada Rowan Blanchard kojoj prikladno ove godine prestaje snimanje popularne dječje i tinejđerske serije ‘Girl Meets World’.

'Čarobnice'

‘Čarobnice’

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori