Posljednju sezonu Game of Thrones gledat ćemo 2019.

Posljednju sezonu Game of Thrones
gledat ćemo 2019.

got-1

Jedna od serija koja je obilježila generaciju definitivno je epska fantazija Game of Thrones (Igra prijestolja). Uz to što je snimana u Dubrovniku te promovirala Hrvatsku na svjetskoj razini pa smo uz nju posebno vezani, svoje je gledatelje privukla beskrajno zapetljanom ali zanimljivom radnjom o kojoj su mnogi postali ovisni.

Game of Thrones se vraća po posljednji put

Iako su se fanovi nadali da će novu sezonu možda gledati već ove godine, HBO je službeno najavio da će se osma i posljednja sezona vratiti tek 2019. godine. Uz to, poznato je još nekoliko zanimljivosti, primjerice da će se sezona sastojati samo od 6 epizoda. No kreatori serije su u nekoliko navrata spominjali da nisu vremenski ograničeni tako da se procjenjuje da bi trajanje pojedine epizode moglo prelaziti 80 minuta.

Game of Thrones

Snimanje je počelo već krajem 2017., no što se radnje tiče ništa nije poznato niti će vjerojatno “iscuriti” do samog početka prikazivanja. Kako bi se misterij održao do samog kraja serije, finalna epizoda će biti snimljena u nekoliko varijanti pa ni sami glumci neće znati kako će njihovi likovi završiti.

Kao režiseri vraćaju se David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter i Miguel Sapochnik, a scenaristi nove sezone su David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

Nije još poznat točan datum emitiranja, ali zasigurno do tada stignete ponoviti gradivo sa svih sedam do sada objavljenih sezona na HBO-u.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori