Održat će se prvi event nakon nekoliko tjedana karantene

Održat će se prvi event nakon
nekoliko tjedana karantene

Nismo očekivali, a nismo se ni nadali tako skoro, no dočekali smo i taj dan. Od danas nas očekuje prvi pravi event nakon dva mjeseca karantene. Pločnik se seli na otvoreno, točnije u vrt Hale V Tehničkog muzeja Nikola Tesla, u sklopu programa Ljeto u Tehničkom.

Prvi event nakon dva mjeseca karantene

Vikend pred nama možda neće biti baš vikend iz snova s obzirom na to da najavljuju nešto kiše. No temperature su svakako proljetne, a energija svih nas je na nivou. Iskoristite slobodno vrijeme i zavaljajte se u predivan vrt u kojem smo uživali i prošlo ljeto. Mjere su popustile pa je idealno vrijeme da se i mi malo opustimo, uz naravno pridržavanje mjera. U vrtu iza tehničkog muzeja čeka nas poznata opuštena Pločnik atmosfera uz velik izbor craft piva i drugih finih tekućina, te glazba isključivo preko gramofonskih ploča. U isto vrijeme na parkingu iza Tehničkog muzeja Nikola Tesla odvijat će se zanimljiv projekt Drive in kultura. Ako dolazite na drive-in film ili koncert svakako se dođite osvježiti u Pločnik pop up baru.

Polako ali sigurno se stvari vraćaju u normalu

Ovo će ljeto biti svakako drugačije od onih na koje smo navikli. Kulturna i zabavna događanja svakako će se održavati i to prema novim pravilima. No bez obzira na popuštanje mjera i dalje o nama ovisi koliko ćemo biti odgovorni i paziti jedni na druge. Dođite se opustiti, ali odgovorno kako smo to radili i do sada. Pop-up Pločnik starta danas, a do nedjelje će raditi u terminu od 19 do 23 sata.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori