Pierce Brosnan i Amanda Seyfried na setu filma Mamma Mia 2

Pierce Brosnan i Amanda Seyfried na
setu filma Mamma Mia 2

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Iako se u početku mislilo kako razvikaniji glumci novog nastavka filma Mamma Mia! ipak neće stići na hrvatsku obalu, prva je to promijenila Amanda Seyfried koja je na Vis stigla 22. rujna. Odmah je svoj Instagram profil iskoristila za nekoliko fotografija prirode i sunčanog, usporenog načina života na hrvatskim otocima van sezone.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Pierce Brosnan na Visu

A pravo je iznenađenje i Pierce Brosnan koji se također pridružio setu te na društvenim mrežama podijelio video s otoka. Stellan Skarsgård, Colin Firth, Christine Baranski i Julie Walters također su uočeni kako posjećuju konobe – trenutno nedostaje samo Meryl Streep.

Sudeći po fotkama ekipa “skače” s Visa na Hvar i obrnuto jer neke će se scene snimati i na našem najsunčanijem otoku. Još uvijek su najmlađi najrevniji u objavljivanju dogodovština sa seta, o čemu smo već i pisali. Lily James u ulozi mlade Donne, njeni filmski udvarači Jeremy Irvine (mladi Sam), Josh Dylan (mladi Bill) i Hugh Skinner (mladi Harry) te Jessica Keenan Wynn i Alexa Davies kao mlađe verzije Tanye i Rosie dobro se zabavljaju na Jadranu komentirajući da im je ovo jedna od najdražih lokacija za snimanje ikad.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Mamma Mia! Here We Go Again dolazi 2018.

Punog naziva Mamma Mia! Here We Go Again, film bi svoju premijeru trebao doživjeti u srpnju sljedeće godine. Cijela radnja filma još nije poznata, ali sudeći po glumačkoj postavi očito ćemo detaljnije upoznati odnose iz mladosti glavnih likova koji su doveli do raspleta priče na kraju prvog nastavka. Veseli nas vidjeti kako će se naše morske lokacije uklopiti u doživljaj filma jer smo nakon prvog dijela odmah poželjeli otputovati u Grčku na sve magične destinacije gdje su glumci snimali.

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

A post shared by Josh Dylan (@_joshdylan) on

A post shared by @lilyjamesofficial on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori