Vrući siječanj uz 5 premijera serija odmah nakon Amerike

Vrući siječanj uz 5 premijera
serija odmah nakon Amerike

Skandal

Skandal

Iako živimo u dobu streaminga serija i filmova, dočepati se najnovijih epizoda omiljenih serija ponekad nije nimalo lako, a siječanj uvijek donosi novitete koje želimo gledati. Radi se ili o novim sezonima ili nastavcima aktualnih koje su prekinute zbog blagdana.

Gledatelji Pickboxa ovoga siječnja imat će priliku pratiti čak pet premijera koje će se prikazivati tek nekoliko sati nakon američke, odnosno britanske premijere. Riječ je o hit-serijama koje imaju visoke brojke gledanosti i velike baze obožavatelja zahvaljujući vrhunskim scenarijima i kvalitetnim kadrovima.

Posljednje sezone Nashvillea i Skandala, treća sezona popularne britansko-francuske uspješnice Tunel, finale sezone Deset dana te finale prvog dijela pete sezone Vikinga noviteti su u siječnju na internetskoj videoteci Pickbox.

Skandal

Ukupan broj epizoda: 124
Istaknuta imena: Kerry Washington, Scott Foley, Darby Stanchfield, Joshua Malina

Jedna od najboljih političkih drama i još jedna u nizu uspješnica Shonde Rhimes bliži se kraju. Uz dostupne sve epizode prethodnih sezona, Pickbox će ekskluzivno za regiju i nekoliko sati nakon Amerike prikazivati i posljednje epizode od 22. siječnja. Sedma sezona fokusirat će se na Oliviju Pope kao šeficu ureda predsjednice SAD-a; nije naodmet podsjetiti kako je Olivijin lik modeliran dijelom prema Judy Smith, kriznoj menadžerici iz administracije Georgea Busha, starijeg. Smith je često predstavljana kao najbolja spin-osoba koja je provela 20 godina popravljajući nizove nemogućih situacija i narušenih ugleda poznatih političara.

Skandal

Skandal

Tunel

Ukupan broj epizoda: 24
Istaknuta imena: Clémence Poésy, Stephen Dillane, James Frain, Jack Lowden, Joseph Mawle

Tunel je britansko-francuska inačica dansko-švedske serije Most. Kriminalistička je to drama nabijena adrenalinom i kompliciranim osobnostima. Britanski inspektor i francuska zapovjednica primorani su surađivati na rješavanju slučajeva koji se događaju na britansko-francuskoj granici unutar Eurotunela. Svaka sezona posvećena je jednom zločinu, što osigurava priču koja se razvija postupno i intrigantno. Uz već dostupne dvije sezone ove kriminalističke uspješnice, svakog petka u siječnju emitirat će se i nove epizode treće sezone usporedno s britanskom premijerom.

Tunel

Tunel

Nashville

Ukupan broj epizoda: 124
Istaknuta imena: Hayden Panettiere, Charles Esten, Clare Bowen, Jeffrey Nordling

Popularna američka country-drama glazbeni je spektakl koji okuplja zanimljiva glumačka imena. O njezinoj popularnosti govori i činjenica kako su je obožavatelji, takozvani „Nashiesi“, spasili od otkazivanja organiziranjem kampanje na Twitteru i e-mailu. Nashiesi su uspjeli, a Nashville 5. 1. kreće u televizijski eter s posljednjom, šestom sezonom. Šesta sezona donosi dva nova lika i povratak pet starih lica. Za one koji kaskaju za provjerenim serijskim hitovima dobra je vijest što Pickbox u svojoj ponudi ima kompletne epizode svih sezona Nashvillea.

Nashville

Nashville

Deset dana

Ukupan broj epizoda: 10
Istaknuta imena: Kyra Sedgwick, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Erika Christensen

Američka dramska serija Deset dana bavi se životom televizijske producentice koja katkad voli popiti i uvući koju bijelu liniju koja će je održati budnom kako bi završila skripte na vrijeme i kako ne bi zavlačila produkciju. Jedne noći njezina mlada kći nestaje usred noći, što pokreće dodatan kaos u njezinu životu. Kyra odlično nosi ulogu zabrinute majke i utjelovljuje scenarij koji roditeljima ledi krv u žilama. 7. siječnja očekuje se premijera finala sezone s čak dvjema epizodama.

deset-dana

Deset dana

Vikinzi

Ukupan broj epizoda: 69
Istaknuta imena: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard

Ovu povijesnu dramu ne treba posebno predstavljati, zar ne? Inspirirana sagama o Ragnaru Lothbroku, peta sezona izazvala je pravu pomamu, oborila je rekorde gledanosti te dokazala da ima Vikinga i nakon Ragnara. Radnja pete sezone odvija se na čak trima kontinentima, bavi se mnogim tabu-temama u određenim krugovima (primjerice – paganizam), a pratiti je možete svakog četvrtka. Uz premijerno prikazivanje pete sezone, na Pickboxu su dostupne i ostale epizode. Malo upozorenje: 25. siječnja emitirat će se 10. epizoda nove sezone, a nakon toga Vikinzi idu na pauzu.

Uvod u anatomiju, Wallander i Mladi djed neki su od dodatnih noviteta koje nudi Pickbox. Potpunu ponudu novih televizijskih serija provjerite na službenoj stranici.

Učitati još
Zatvori