Otok Obonjan postaje vrhunska turistička destinacija

Otok Obonjan postaje vrhunska
turistička destinacija

Promotori festivala Unknown planiraju otok Obonjan kod Šibenika pretvoriti u top festivalsku i turističku destinaciju kako prenosi portal Fact.com. Vodeći glazbeni promotori iz Velike Britanije – Sound Channel, nacionalni turistički operator – CMT i operativna kompanija Gratiosus novi nositelji su projekta „Obonjan Rivijera“ i uređenja njegove turističke infrastrukture. Riječ je o ulagačima s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom na području razvoja i provedbe ovakvog tipa turističke ponude.

šibenik1

Sound Channel iza sebe ima respektabilan portfolio glazbenih projekata poput organizacije Hideouta, Lost & Founda te Unknowna, i jedna su od vodećih svjetskih kompanija u toj grani poslovanja.

Nositelji projekta planiraju u najkraćem mogućem roku stvoriti uvjete za idiličnu, održivu i odmorišnu destinaciju baziranu na kreiranju posebnog i iznimnog ugođaja. Investitori najavljuju velika ulaganja u promociju otoka i svih njegovih sadržaja, a čime žele dodatno ojačati domaću turističku ponudu i ojačati brend Hrvatske kao destinacije iznimnih prirodnih ljepota i doživljaja.

Foto: Shutterstock

Učitati još
Zatvori