Ovog adventa Orašara ćemo gledati i u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu

Ovog adventa Orašara ćemo gledati i u Ledenom
parku na zagrebačkom Tomislavcu

Uskoro počinje adventska groznica koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju, a već su poznati i svi detalji zagrebačkog Adventa tako da svi entuzijasti mogu vidjeti što nam ove godine donosi najljepše, i mnogima najdraže, razdoblje u godini. Poznat je i datum paljenja lampica na Zrinjevcu kojim će se obilježiti početak adventske priče, a neizostavna lokacija svakog adventa je i Ledeni park, koji će božićnu priču započeti na uistinu prekrasan način, predstavom “Orašar u Ledenom kraljevstvu”.

Orašar u Ledenom kraljevstvu

I dok će premijerni Orašar u zagrebačkom HNK biti izveden 29. studenog, u zagrebačkom Ledenom parku, jednom od najvećih klizališta na otvorenome u ovome dijelu Europe, 30. studenog u 18 sati bit će izvedena baletna predstava “Orašar u Ledenom kraljevstvu”. U predstavi će sudjelovati brojni klizači iz klizačkog kluba Pahuljice, dok će glavne klizačke zvijezde biti Antonio Souza-Kordejru i Lana Petranović, hrvatski nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima.

Režiju predstave potpisuje Anja Maksić Japundžić, za raskošne kostime i scenografiju zaslužne su Dženisa Pecotić i Tihana Cizelj, koreografiju potpisuje Sandra Pavičić, a glazbeni producenti su Ivana Starčević i Marko Levanić.

Sve detalje baletne predstave možete pronaći na Facebook stranici samog događanja, kao i na službenoj web stranici Ledenog parka.

Foto: Ivan Klindić

Učitati još
Zatvori