Stvarno odlični filmovi koje ćemo gledati u siječnju u kinima

Stvarno odlični filmovi koje ćemo
gledati u siječnju u kinima

MV5BMTYzNjczMTkyM15BMl5BanBnXkFtZTgwODcyMzIyMzI@._V1_SY1000_CR0,0,1498,1000_AL_

Novi filmovi u kinima – jedan bolji od drugoga

Siječanj 2018. donosi nekoliko izvrsnih drama! Nakon jeseni i prosinca kada su kinima dominirali blockbusteri siječanj donosi osvježenje s odličnim karakternim glumcima, režiserska i scenaristička imena koja odjekuju dodjelama Oscara i s mnogo, mnogo izvrsnih priča. O kojima je riječ – saznajte u nastavku:

Molly’s Game, Velika igra

Istinita priča o poker princezi, Molly Bloom (Jessica Chastain), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta. Njezini igrači su bili filmske zvijezde, poznati sportaši, poslovnjaci i ruska mafija. Molly je uspješno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njezin odvjetnik Charlie Jaffey, koji je otkrio da je Molly puno više od onoga što se pisalo o njoj. Zašto jedva čekamo pogledati ovaj film možete pročitati ovdje.

MV5BNGY1ZjcyYzktNDFjNy00N2JhLTg0NDgtNjA3OWRkYzQ3ZjI3XkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2NzcxOTk@._V1_SY1000_CR0,0,1498,1000_AL_

MV5BOWE0MGZiNTQtN2Q2Ny00ZDk1LWE1NjktZDk0ZjhmMDIwZWYzXkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2NzcxOTk@._V1_SY1000_CR0,0,1497,1000_AL_

MV5BMGI3ZjUzYWEtMWI4Ny00MTJiLTk1MzMtMDUyNWI1YzJmMTMxXkEyXkFqcGdeQXVyNDg2MjUxNjM@._V1_SY1000_SX1500_AL_

The Post, Novine

Radi se o istinitom događaju i aferi “Pentagon Papers”, odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima. Dvostruki Oscarovac Tom Hanks igrat će ulogu urednika Washington Posta Bena Bradleeja, a trostruka Oscarovka Meryl Streep ulogu glavne izdavačice novina Kay Graham, koja je vodila sudski spor s vladom u trenutku kada je predsjednik SAD-a bio Richard Nixon.

Tom Hanks i Meryl Streep par su koji do sada još nismo zajedno gledali na filmskom platnu, a ostatak filmske ekipe čine stvarno renomirana imena i utoliko se više veselimo ovom filmu!

MV5BMGEzODFjYjctNzAyMy00MGRmLTk2MTEtYThhNTNmMzJhNzg3XkEyXkFqcGdeQXVyNDg2MjUxNjM@._V1_SY1000_CR0,0,1504,1000_AL_

MV5BYjUxM2IyMTktNWJhMi00ZGIwLTgwNDEtNTk5YTNiMTFhOWEwXkEyXkFqcGdeQXVyNDg2MjUxNjM@._V1_SY1000_CR0,0,1558,1000_AL_ (1)

Rigoletto 

Korupcija nevinosti je u srži Verdijeve moćne tragedije u produkciji Davida McVicara za Royal Operu. Rigoletto, dvorska luda Vojvode od Mantua, je proklet od strane oca jedne od Vojvodinih žrtava zbog svog prezirnog smijeha. Kada Vojvoda zavede Rigolettovu kćer Gildu čini se kako kletva uzima danak…

Giuseppe Verdi je 1855. godine napisao kako je Rigoletto bila njegova “najbolja opera”. Morao je prevazići državnu cenzuru kako bi je upriličio – cenzori su prigovarali njegovom prikazu nemoralnog vladara – međutim, bio je oslobođen optužbi nakon velikog uspjeha premijere 1851. godine. Rigoletto je izvođen 250 puta u sljedećih 10 godina i ostao je jedna od najpopularnijih opera, a u CineStar kinima ekskluzivno ćete ga moći pogledati 16. siječnja.

MV5BMTk2NjEwMTA3MF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTQ0NDk3MTI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

Breathe, Do posljednjeg daha

Kada Robinu u 28. godini dijagnosticiraju paralizu, on biva osuđen na bolnički krevet i tek nekoliko mjeseci života. Uz pomoć Dianine braće i revolucionarnog izumitelja Teddyja Halla, Robin i Diana odbijaju ograničiti svoj način života i kreću u borbu za život – odgajajući pri tom svoga sina, putujući i pomažući drugim pacijentima sa sličnom dijagnozom.

Ova velika i inspirativna ljubavna priča oduševila nas je i s prvim trailerom, a 11. siječnja počinje njezino prikazivanje u CineStar kinima čemu se jako veselimo.

MV5BZjcyZjNkMGYtODIwYS00MjQ1LTlhMWUtNWVkMTliM2JmMzM4XkEyXkFqcGdeQXVyNzg3NzAyNDY@._V1_

MV5BMjAxNmVmZTEtYzFkMS00MDBkLWFhYTEtZWE3Y2UzMDRhZjZjXkEyXkFqcGdeQXVyNzg3NzAyNDY@._V1_

All the money in the world 8

All the Money in the World

Film koji je možda najviše uzburkao filmsku industriju i javnost zbog zamjene glavnih glumaca dolazi na hrvatska velika platna 25. siječnja.

Priča prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) koji je otet, a njegova majka Gail (Michelle Williams) pokušava uvjeriti njegovog djeda, milijardera Gettyja (Christopher Plummer), ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postanu brutalni. U utrci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?

All the money in the world 7

All the money in the world 1

Učitati još
Zatvori