Humoristične serije koje dolaze

Humoristične serije koje dolaze

'Fleabag'

‘Fleabag’

‘Fleabag’ je nova humoristična serija u šest nastavaka koja donosi zabavnu priču baziranu na nagrađivanoj istoimenoj drami o ženi koja se na svoj, neobičan način nosi sa životom u Londonu nakon što je proživjela osobnu tragediju.

Scenarij potpisuje glavna glumica serije Phoebe Waller-Bridge, a serija je pobrala odlične kritike te simpatije britanske publike, no uz to nominirana je za nagradu Critics Choice Television Awards. Prva sezona je dostupna za gledanje, a vjerujemo da ćete drugu priželjkivati odmah po njezinom završetku.

‘I’m Dying Up Here’ Showtimeova je serija koja tek dolazi na male ekrane. Radnja je smještena u 1970.-e, u Los Angeles i prati kerijere stand up komičara. Serija je adaptirana verzija istoimenog romana uspješnog autora Williama Knoedelsedera.

Kako izgleda, i ove će godine, Netflix nizati same uspješnice. ‘Friends from college’ serija je koja prati grupu prijatelja koji su zajedno studirali na Harvardu – glume ih Keegan-Michael Key (Ethan), Cobie Smulders (Lisa), Annie Parisse (Sam), Nat Faxon (Nick), Fred Savage (Max) i Jae Suh Park (Marianne).

Na pragu četrdesetih, u često kompliciranim odnosima, s nostalgijom prema studentskim danima prijatelji se suočavaju sa stvarnošću na zabavan i duhovit način, a pratit ćemo ih kroz osam epizoda prve sezone.

‘Room 104’ HBO-eva je nova humoristična serija koja donosi radnju jedne hotelske sobe. Doslovno, svi gosti, događaji, nezgode i slično koji se događaju u jednoj određenoj sobi, onoj pod brojem 104, glavna su tema ove humoristične serije.

'Fleabag'

Iako se datum emitiranja još ne zna, otkriven je djelomičan postav glumaca tako da ćemo u ulogama gledati Jenny Leonhardt, Davie-Blue, Spencera Garretta, Ethana Kenta, Gavina Kenta, Matthewa Bellowsa, J. Claude Deering i Dendrie Taylor, a u korist uspjeha serije govori da ju potpisuju Duplass braća.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori