Glamurozan triler na francuskoj rivijeri

Glamurozan triler na francuskoj rivijeri

serija-riviera-1

Stylish serije u kojima kostimi i scenografija igraju jednako veliku ulogu u kreiranju atmosfere kao i sami glumci, posebno su privlačni. To se može protezati kroz cijeli dijapazon žanrova, no sada ćemo pažnju posvetiti jednom trileru.

Nova mini serija kanala Sky Atlantic jedna je od šest koje će lansirati u dogledno vrijeme, a premijera bi se trebala održati 2017. iako točan datum još nije poznat. Detalji se još čuvaju u tajnosti no zasad je poznato kako će se raditi o napetoj radnji smještenoj u glamurozni svijet francuske rivijere, odakle dolazi i njeno ime – Riviera.

serija-riviera-2

10 epizoda pružit će uvid u svijet zapleta i intrige bogatih i privilegiranih. Glavnu ulogu ima Julia Stiles, kratko udana za milijardera Constantinea Cliosa kada on pogiba u eksploziji jahte. Nezadovoljna službenom istragom, Georgina počinje kopati dublje i otkriva da je njen pažljivo održavan životni stil zapravo krinka za laži, prijevare pa čak i umorstva. Zajedno s prvom Constantineovom ženom (Lena Olin) navigirat će kroz jedan cijeli novi svijet i u njemu se neočekivano dobro snaći.

Zvjezdanom postavom, kojoj će se u jednom trenu pridružiti i Monica Bellucci, upravlja Oscarovac Neil Jordan zaslužan za seriju Obitelj Borgia. Mi Rivieru definitivno dodajemo na našu listu iščekivanih serija u 2017. godini.

Foto: Sky Atlantic

Učitati još
Zatvori