Ako ste voljeli Big Little Lies, Reese Witherspoon ima novu seriju za vas

Ako ste voljeli Big Little Lies, Reese
Witherspoon ima novu seriju za vas

big-little-lies

Big Little Lies je bila jedna od najiščekivanijih te naposljetku i najgledanijih HBO serija koja nije razočarala. U prosincu smo doznali da druga sezona zaista službeno kreće sa snimanjem, a do tada iz kreativne radionice Reese Witherspoon možda možemo očekivati još jednu ekranizaciju književnog bestselera.

Serija prema bestseleru Are You Sleeping

Apple se udružuje sa slavnom glumicom i njenom producentskom kućom Hello Sunshine za snimanje uzbudljive serije temeljene na romanu Kathleen Barber Are You Sleeping. Ali to nije sve! Kao konzultantica na seriji će raditi Sarah Koenig koja stoji iza najuzbudljivijeg podcasta ikad – Seriala. I radnja će se vrtjeti oko američke opsjednutosti žanrom stvarnih zločina (true-crime) te posljedica koje se događaju uslijed objavljivanja i razglašavanja takvih osjetljivih tema.

U glavnoj ulozi naći će se Octavia Spencer koju smo voljeli u filmu Hidden Figures. U svakom slučaju, zvuči preuzbudljivo, pogotovo ako ste ikad slušali Serial. A dok čekamo seriju i nove detalje vezane uz nju, Are You Sleeping stavljamo na našu dugačku listu knjiga koje moramo pročitati. Niti ne sumnjamo da će popularnost same knjige još dodatno narasti – kao i svih književnih uradaka koje je Reese promovirala do sada.

Are You Sleeping

Foto: HBO, Are You Sleeping

Učitati još
Zatvori