Odlična serija koja počinje već sutra

Odlična serija koja počinje već sutra

C4tPtQkWQAAGh5U

Nova dramska TV serija BBC produkcije na male ekrane dolazi već sutra. Naziva ‘Clique’ donosi priču o dvije prijateljice od djetinjstva koje počinju svoj studenstki život na fakultetu u Edinburghu kada jedu od njih, Georgiu, u svoje elitno društvo uvuku tzv. alfa djevojke koju predvodi Jude McDermid. Njezina pojava i društvo je jako primamljivo i zavodljivo tako da Georgia za sobom ostavlja svoj cjeloživotnu prijateljicu Holly.

No, kako se Georgijino ponašanje pogoršava, tako Holly postaje ljubomornije i poduzetnija. Alarmirana s ovim, novim ponašanjem svoje prijateljice, Holly ne preostaje ništa drugo nego slijediti Georgiju u njezino novo društvo, s Jude na čelu te nove hijararhije. No, ono što otkriva nije ono što je iole očekivala – lascivne zabave zavodljivog svijeta najmoćnijih i najbogatijih ljudi Edinburgha. Nakon što Holly otkrije količinu korupcije tog svijeta pokušat će ‘spasiti’ Georgiu. No, pod koju cijenu?

p04tl5k1

BBC je uvijek predvodio u dramskim, kriminalističkim, špijunskim i sličnim žanrovima, tako da od ove serije ne očekujemo ništa manje. Prva epizoda od njih planiranih šest emitirat će se sutra, u nedjelju, u 10 sati po britanskom vremenu. Do tada, pogledajte trailer:

MV5BODU3MDdkYWUtYjE3MS00Njc3LWFjYjQtN2ZiOWNkZTcxMWJhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAzOTQ2ODU@._V1_SY1000_CR0,0,1500,1000_AL_

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori