Netflixov božićni film o kojem odjednom svi pričaju

Netflixov božićni film o kojem
odjednom svi pričaju

a-christmas-prince-2

Blagdansko doba ne može proći bez božićnih filmova. Počevši od 1. prosinca u stalnoj smo potrazi za novim feel good pričama, pogotovo vikendom kad se trudimo opustiti na kauču i otpustiti sve ono loše što se sakupljalo tokom tjedna. Imamo i neke favorite, apsolutne klasike bez kojih jedan Božić ne može proći (nabrojali smo ih ovdje), ali spremno ćemo se uživjeti u sve što nam program na TV-u može ponuditi u nedjeljno poslijepodne, ma koliko sladunjavo bilo.

Prepoznajete već tu Hallmark kategoriju, totalno predvidljivih filmova koji uvijek imaju sretan kraj, a koji su često na meti izrugivanja zbog loše kvalitete i prozirne radnje. Zbog tipičnog dojma koji ostavljaju, nisu baš često u fokusu gledatelja, ali to nije slučaj s novim Netflixovim božićnim filmom koji odjednom puni novinske stupce. Na popularni streaming servis došao je još u studenom, no pažnju privlači odnedavno – i s očito podijeljenim dojmovima.

a-christmas-prince-1

Božićni film A Christmas Prince

Dok mu se većina izruguje, Netflix je na Twitteru otkrio da su neki gledatelji A Christmas Prince pogledali čak 53 puta u 18 dana. Što je dosta impresivan broj. Radnja prati mladu novinarku Amber (Rose McIver) koja dobiva zadatak napraviti priču o princu-notornom neženji i ženskarošu Richardu (Ben Lamb). S odlaskom u njegov dvorac upoznaje obitelj i, naravno, naposljetku se zaljubljuje. Priča kojoj već znamo kraj očito je osvojila brojnu publiku bez obzira na realnu kvalitetu filma, a Netflix sada jaše na valovima ovog hypea i promovira ostatak, bitno pametnijeg, sadržaja.

No priliku imate prosuditi i sami – A Christmas Prince dostupan je i hrvatskim gledateljima, a trailer je u nastavku.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori