Serija koju producira Selena Gomez

Serija koju producira Selena Gomez

13-reasons-why-3

Krajem ožujka na Netflix dolazi nova serija, snimljena prema bestseleru književnosti za mlade, iza kojeg stoji trenutno jedna od najpopularnijih pop zvijezda Selena Gomez. Na samom početku, kada su otkupljena prava na snimanje i dok se radilo o filmskoj ekranizaciji, Selena je trebala biti u glavnoj ulozi, no do trenutka realizacije u obliku serije ipak je zauzela producentsku poziciju. S obzirom na svoju borbu sa slikom u medijima i odrastanjem pod povećalom, nekad tinejdžerska zvijezda Selena Gomez temu je pronašla bliskom srcu i zbog toga se odmah priključila timu.

13-reasons-why-2

‘Trinaest razloga’ roman je prvijenac Jaya Ashera, koji je ubrzo nakon objavljivanja zasjeo na vrhove svih relevantnijih top-ljestvica. I s pravom jer na publici blizak način progovara o jednom od najproblematičnijih dijelova puberteta i života uopće – depresiji i samoubojstvu. Odnosno, kako ponašanje vršnjaka može utjecati na pojedinca u tim osjetljivim godinama i dovesti ga do samog ruba i kako bi svatko trebao biti jako svjestan svojih riječi i djela kako se najstrašnije ne bi dogodilo.

13-reasons-why-1

Radnja prati Claya Jensena (Dylan Minette) koji na svom trijemu pronađe kutiju u kojoj je sedam dvostranih audiokazeta s trinaest priča. Trinaest razloga zašto se Hannah Baker (Katherine Langford) ubila prije dva tjedna. Svaka je priča posvećena jednoj osobi iz bliže okoline koja joj je dala razlog za samoubojstvo. Svaka od njih mora preslušati sve priče i zatim proslijediti kazete sljedećoj osobi u nizu ili kopija snimki postaje javna. Ne znajući kakvog je udjela mogao imati u sudbonosnoj odluci djevojke koja mu se oduvijek sviđala, ali koju nikad nije uspio upoznati kako treba, Clay počne preslušavati snimke…

https://www.youtube.com/watch?v=wKfs1nRHAdQ

Učitati još
Zatvori