Najuspješniji početak ZagrebDox festivala dosad

Najuspješniji početak
ZagrebDox festivala dosad

kaptol-boutique-cinema-11

Trinaesto izdanje ZagrebDoxa koji se ove godine održava u Kaptol Boutique Cinema by CineStar Cinemas, započelo je na najbolji mogući način, ako je suditi po prvim brojkama posjećenosti – naime, prvi festivalski dan ostvario je rekordnu posjećenost u odnosu na prethodna festivalska izdanja. Taj podatak samo potvrđuje važnost ZagrebDoxa u popularizaciji dokumentarne forme i promociji svjetske, ali i još više, domaće dokumentarne produkcije u Hrvatskoj, kao i povratni interes publike.

Na 13. ZagrebDoxu slijedi šest novih uzbudljivih ‘dokumentarnih’ dana u novootvorenom kinu Kaptol Boutique Cinema na drugom katu Kaptol centra koji svakodnevno nude više od 40 projekcija dokumentaraca iz svih krajeva svijeta kao i niz svjetskih premijera domaćih dokumentarnih naslova, popraćene izravnim susretima s autorima koji publici predstavljaju dodatni uvid u stvaranje i nastajanje autorskog dokumentarca.

ZagebDox_1
Rezervacije za kinoulaznice nisu moguće, a kupnjom kinoulaznice online, na ticketomatima ili na blagajni kina, dobivate i 3 sata parkinga besplatno ukoliko parkirnu karticu ovjerite kod djelatnika na blagajni ili na šanku bara.
Više informacija o kupnji ulaznica saznajte na www.kaptolcinema.hr i www.zagrebdox.hr.

ZagrebDox_3

Učitati još
Zatvori