Najbolje zagrijavanje za Ferragosto JAM

Najbolje zagrijavanje za Ferragosto JAM

DJAVOLI - LJUBAV I MODA 1986

Ferragosto JAM internetski radio

Nastao u suradnji s tvrtkom Cro Live, Ferragosto JAM internetski radio od 0 do 24 bez prestanka vrti bendove i izvođače koji dolaze na ovogodišnje izdanje. Najbolje zagrijavanje za pravi festivalski doživljaj upotpunjuju sjajna glazbena imena. Od Bajage, Đavola, Elementala preko Repetitora, Jonathana, Six Packa, Mašinka, Bolesne braće, Pridjeva, Antenata, Krankšvestera, Kandžije i mnogih drugih.

Ferragosto JAM 10 traje od 3. do 6. kolovoza na Orahovačkom jezeru. Uz raznovrsna jaka regionalna i domaća imena, glavnim festivalskim danima prethodi i warm up day. 1. kolovoza nastupit će uz legendarni osnivači Sepulture, braća Cavalera.  U ponudi su festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna i jednodnevne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Dostupni su i Ferragosto JAM paketi koji osim festivalske ulaznice sadrže majicu, lončić, razglednicu, pivo, ljuti umak i sponzorske poklone. Paketi se prodaju u u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) ili se mogu naručiti online. Ulaznice za braću Cavalera kupuju se odvojeno. Vlasnici festivalskih ulaznica za Cavalere izdvajaju samo dodatnih 40 kn, dok je za one koji požele doći samo tog dana cijena ulaznice 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta.

Službena pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Zagreb), Blues (Orahovica), Exit (Osijek), Štedna (Virovitica), KKC Pixel (Koprivnica), Fontana (Đakovo), Okac (Županja), Tom Klub (Požega), Dallas Music Shop (Rijeka) te Entrio prodajna mjesta, a online ih se može kupiti i putem Entrio sustava. Informacije o popustu na prijevoz do Orahovice i samog jezera, kao i sve vezano uz kampiranje i parkiranje može se pronaći na službenoj web stranici festivala.

Učitati još
Zatvori