MTV Summerblast vraća se u Poreč

MTV Summerblast vraća se u Poreč

mtv summer cover

Sve one željne zabave pod otvorenim nebom atraktivne porečke Peškere ovog ljeta čeka Festival MTV Summerblast koji dolazi sa svojim drugim izdanjem 25. i 26. kolovoza 2017. godine.

Festival koji nosi ime svjetske glazbene institucije koja već desetljećima stvara trendove i koja je revolucionirala glazbu i televiziju – glazbene platforme MTV – već je prošlo ljeto visoko postavio ljestvicu na domaćoj festivalskoj sceni, a organizatori najavljuju da će ovogodišnji line-up, čija ćemo prva imena saznati uskoro, privući još više posjetitelja u Poreč.

Više od 3 000 000 impresija na službenim digitalnim kanalima festivala pokazatelj su da se ovim spektaklom Poreč upisao na kartu velikih ljetnih festivalskih destinacija. Prije samo nekoliko dana, na službenoj Facebook stranici, objavljen je aftermovie festivala kojeg su željno iščekivali brojni fanovi i koji je pregledan više od 75 000 puta. U pet minuta prikazana je vatrena festivalska atmosfera, a kadrovi bajkovitog Poreča dodatna su pozivnica za sve one koji na najbolji način žele obilježiti kraj ljetne sezone.

Afrojack_07_JulienDuval

Premijerno izdanje MTV Summerblasta, koje se održalo 19. i 20. kolovoza prošle godine u Poreču, tijekom dva dana posjetilo je više od 10.000 ljudi iz više od 17 zemalja svijeta, a na jednoj od najatraktivnijih ljetnih plesnih pozornica zasvirale se najveće svjetske zvijezde elektroničke glazbe kao što su Afrojack, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Zedd, Zeds Dead, Example, Jonas Blue, Lost Frequencies, Martin Jensen, Vanillaz te brojni drugi.

Steve Aoki_08_nikogoga

Više informacija o drugom izdanju festivala koji će se održati 25. i 26. kolovoza u Poreču dostupno je na clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Martin Jensen_01_nikogoga

Afrojack_04_nikogoga

Učitati još
Zatvori