Matineje u kinu Kaptol Boutique Cinema privukle brojne poznate roditelje

Matineje u kinu Kaptol Boutique Cinema
privukle brojne poznate roditelje

3_Akrobacije na svili

Crtići

Da ljetni sadržaji i programi ne budu rezervirani isključivo za obalu, ove subote pobrinulo se najljepše zagrebačko kino, Kaptol Boutique Cinema, priredivši nezaboravno iskustvo za one najmlađe. Nakon što su u kinocrtaonici – kutku u WOW baru najmijenjenom samo njima, uživali crtajući i bojajući svoje najdraže animirane likove, njihove pustolovine pogledali su i na velikom platnu.

Aktualne crtiće – Kako je Gru postao dobar – sink, Auti 3 – sink te Patke za nemoguće zadatke – sink, sa svojom djecom pogledali su i brojni poznati roditelji: Tomislav Jelinčić sa suprugom, Ivana Husar Mlinac, Ines Preindl, Zoran Pribičević sa suprugom, Ženja Moskaljov…

4_Akrobacije na svili

Atraktivne akrobacije na svili

Osim u Matinejama, roditelji su s djecom uživali gledajući i atraktivne akrobacije na svili – još jedan u nizu programa za najmlađe koji će zabavu potražiti u najnovijem kinu u centru grada. U suradnji s udrugom Traumatic Arts, akrobatske vještine prije Matineja na programu su 15. i 22. srpnja, 19. i 26. kolovoza te 2. rujna, kada se planira veliki završni nastup za kraj ljetne sheme.

Kaptol Boutique Cinema od otvorenja kreira novu percepciju kina jer su, osim s nizom premijera i festivala, do sada održali niz koncerata, a u suradnji s Martinom Tomčić i Ivanom Husar Mlinac pokrenuli su zanimljiv koncept mjuzikla pod nazivom Husar &Tomčić Music Cinema, čiji se nastavak iščekuje najesen.

5_Akrobacije na svili

Ljeto u Kaptol Boutique Cinema

Ljeto u Kaptol Boutique Cinema traje sve do 3. rujna do kada traje i Kinocrtaonica, a u srpnju i kolovozu u kinu ćete moći pogledati Kako je Gru postao dobar, Valerian i grad tisuću planeta, Tvrd orah 2, Dunkirk, Planet majmuna: Rat, Atomska plavuša, kao i crtić Vrapčić Richard, dok su za rujan već najavljena i dva atraktivna rock spektakla na velikom platnu – David Gilmour: Live at Pompeii 13. rujna i 28. rujna Black Sabbath: The End of The End, o posljednjoj turneji majstora metala.

Sve informacije o Ljetu u Kaptol Boutique Cinema potražite na kaptolcinema.hr, na Instagramu i na Facebooku kina.

6_Ines Preindl sa sinom

Ines Preindl sa sinom

8_Zoran Pribicevic sa suprugom Alenkom i djecom

Zoran Pribičević sa suprugom Alenkom i djecom

9_Zenja Moskaljov s djecom

Zenja Moskaljov s djecom

11_Kinocrtaonica

10_Kinocrtaonica

12_Kinocrtaonica

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori