Ljetne preporuke: Saša Lozar

Ljetne preporuke: Saša Lozar

Foto: Dijana Ljubanović

Ljeto se polako ali sigurno približilo kraju. Sada smo svi već debelo koncentrirani na jesen, nove planove i projekte, svježi, odmoreni i relaksirani. Kako god da ste proveli godišnji odmor, nadamo se da ste napunili baterije i da ste spremni za nove pobjede. Mi smo cijelo ljeto kroz Ljetne preporuke tražili naše kulturnjake da nam preporuče filmove, serije i knjige za što bolji odmor. Došli smo i do posljednjeg u našoj rubrici. Šećer na kraju je naš glazbenik Saša Lozar. Gdje je proveo ljeto, što čita, sluša i gleda. Inspirirajte se njegovim izborom.

Kako si proveo ovo ljeto?

Ovo ljeto sam proveo u proširenom društvu obitelji i prijatelja. Nas 11 je uživalo na našem otočiću nasuprot Trogira, Drvenik Mali. Nakon toga sam vikende provodio u Novom Vinodolskom koji mi je već kao drugi dom, a za kraj ljeta sam samo sa ženom i kćeri boravio u Trogiru kako bi proslavili 15-tu godišnjicu braka.

Foto: Privatni album

Radno ili ležerno ljeto?

Možda malo manje radno nego inače ali moj tim i ja smo se trudili da iskoristimo svaku priliku. Pripremili smo sve detaljno za promociju nove pjesme  ‘VRIJEME’  koja uskoro izlazi i prilagođavali se novonastaloj situaciji koja nas je sve iznenadila.

Koja ti je omiljena ljetna tradicija?

Pojesti svaki dan jedan sladoled. Ovog ljeta sam masakrirao Plasmu sladoled. 

Foto: Privatni album

Što čitaš ovog ljeta na plaži?

Ništa! Spavam i uživam u velikom društvu.

Koju bi knjigu baš svakome preporučio?

Nisam od onih koji vole preporučiti jer sam par puta prozvan da to što sam preporučio nije ispunilo očekivanja tako da prepuštam drugima da sami kroje svoje slovo. Mislim da ne postoji nešto univerzalno za preporuku, a i nekako sam više tip za video sadržaj.

Foto: Boris Poljičanin

Planiraš li bingeati neku seriju?

Nisam nikada odgledao sezonu odjednom. Da i imam toliko vremena mislim da bi mi oči ispale! Doduše, zareda mi se nekoliko epizoda serija Ozark, Dark i The Politician.

Tvoj izbor za ljeto – kino na otvorenom ili kazalište na otvorenom?

Bilo što na otvorenom ali odgovorno. Nisam se puno zadržavao u grupama ljudi i mislim da se ove godine trebaju svi malo ‘skulirati’ i prilagoditi se kako bi nam sljedeće godine bilo sve po starom.

Ljetni koncert na koji možda planiraš otići?

Imam osjećaj da ovo ljeto neće biti nešto koncertno.

Top 3 ljetna hita koja savršeno opisuju najtopliju sezonu?

Ovo su definitivno 3 moja ljetna hita:

  • Childish Gambino: Feels Like summer
  • Jessie Ware: Spotlight
  • The Weeknd: Blinding Lights

Najbolji ljetni film svih vremena?

Volim Nolanov Interstellar. Ne znam koliko je ljetni, ali njega mogu pogledati bilo kad.

Učitati još
Zatvori