Još stignete na koncert Robbieja
Williamsa u Beograd

Nekima su godišnji već počeli i još nisu otišli na more… Probajte nešto drugačije ovaj tjedan i ‘zaletite’ se na koncert Robbieja Williamsa u Beograd. Tko nije uspio doživjeti ovaj koncertni spektakl i uživo poslušati britanskog ‘zločestog dečka’ 2013. godine u Zagrebu ima šansu ispraviti pogrešku 17. lipnja u Beogradu, na Ušću, u sklopu aktualne svjetske turneje – ‘Let Me Entertain You’.

robbie williams naslovna

Robbie Williams, punim imenom Robert Peter Williams, prve okuse slave ostvario je u popularno boy bandu 90ih godina Take That. Nakon što je napustio Take That Robbie je postao još poznatiji, no po svom kontroverznom ponašanju. Borio se s viškom kilograma, ovisnosti od alkohola i čestim depresijama. Nitko nije vjerovao da ovaj pjevač može imati uspješnu solo karijeru. Ali tada je Robbie napravio novu verziju George Michaelove pjesme ‘Freedom’, koja je popela čak na drugo mjesto glazbenih ljestvica u Britaniji. Uslijedili su hitovi te brojne nagrade. Trenutno je jedan od najvećih izvođača i zabavljača današnjice.

Koncert u Beogradu bit će njegov prvi nastup u Republici Srbiji i jedini u regiji u 2015. godini. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl možete kupiti u trgovini Rockmark u Zagrebu ili preko sustava eventim.hr .

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori