Srpskom hit piscu Stevanu Daničiću za 2 tjedna izlazi nova, iščekivana knjiga

Srpskom hit piscu Stevanu Daničiću za 2 tjedna izlazi nova, iščekivana knjiga

Stevan Daničić: Ljuavna pisma

Jedan od poznatijih spisateljskih srpskih imena svakako je Stevan Daničić. Svakodnevno ga na Instagramu prati skoro 50 000 ljudi, a njegove rečenice kao postovi i dio projekta nove knjige pod hashtagom #ljuavnapisma dijele se društvenim mrežama, a i privatnim prepiskama, brzinom munje.

Stevanove rečenice su nabijene emocijama, kombiniraju psovku i ljubavne izjave, necenzurirane su, realne i svi se s njima možemo poistovjetiti. Rekli bismo da je to i tajna njegovog uspjeha. A sada nam donosi i novu knjigu. Njegove prve dvije knjige instantno su postale bestseleri – Pbdnk i Nekoliko susreta, a treća koja izlazi 20. listopada (za dva tjedna!), naslova Ljuavna pisma, već je uzrokovala veliki interes javnosti. Knjiga će se moći nabaviti na Sajmu knjiga u Beogradu (2019 Belgrade Book Fair) od 20. do 27. listopada gdje će ju autor i potpisivati.

Ako još niste, Stevanov rad možete svakodnevno pratiti na njegovoj Instagram stranici @stevandanicic, gdje ćete pronaći više informacija o njegovim romanima.

Učitati još
Zatvori