Ovaj roman zapalio je top liste, a znamo i zašto
Ovaj roman zapalio je top liste, a znamo i zašto

Ovaj roman zapalio je top liste,
a znamo i zašto

Lucy Score jedna je od najprodavanijih svjetskih autorica čije se ime našlo na top listama relevantnih medija, kao što su New York Times, USA Today i Wall Street Journal, a njezin novi roman „Sve što nismo preboljeli“ apsolutni je hit.

Ljubavna priča u ovom romanu definitivno će vas zagrijati, a autoričin put do uspjeha također je zanimljiv. Naime, Lucy Score većinu je svojih knjiga izdala sama, bez glamurozne mašinerije velikih izdavačkih kuća, što svakako ide u prilog njezinom talentu koji su prepoznale brojne čitateljice diljem svijeta.

Kao diplomirana novinarka radila je u odjelu za marketing jedne računovodstvene tvrtke, a kad se jednog dana saznalo da piše ljubavne romane, dobila je otkaz. Baš u to vrijeme njezina druga knjiga dosegnula je prvo mjesto na Amazonovoj top listi i Lucy je prepoznala priliku da se u potpunosti posveti spisateljskoj karijeri. Put nije bio lak, međutim, uz pomoć supruga otvorila je svoju malu izdavačku kuću, a brzo je postalo jasno da je Lucy vrhunski talent u onome što radi.

Njezine knjige poharale su top liste, a novi roman „Sve što nismo preboljeli“ nedugo nakon izdavanja zapalio je Amazon i zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih knjiga. Roman je ubrzo osvojio i TikTok, a zatim i cijeli svijet.

Ako volite ljubavne romane, ime Lucy Score definitivno trebate zapamtiti, a „Sve što nismo preboljeli“ pročitati. Čitajte polako i uživajte jer ovaj roman je prava poslastica. „Sve što nismo preboljeli“ donosi ljubavnu priču o Naomi i Knoxu, a vjerujte nam kad kažemo da bi vas mogla dobro ugrijati u ove hladne dane.

Naomi Witt je u bijegu. Ne samo od svog zaručnika i crkve pune uzvanika na vlastitom vjenčanju, već i od svog dotadašnjeg života. Doduše, ako nju pitate, ona će vam reći kako ne bježi, već juri u pomoć svojoj problematičnoj sestri blizanki Tini u gradić Knockemout, poznat po tome što razmirice rješava na dobri, stari način – šakama i hladnim pivom. Obično tim redom. No, njezina se sestra nije nimalo promijenila. Nakon što se posluži njezinom ušteđevinom i automobilom, Tina za sobom ostavlja kćer za koju Naomi nije niti znala da postoji. Sada je odbjegla nevjesta sama u nepoznatom gradu s jedanaestogodišnjom djevojčicom, bez automobila, bez novaca, bez smještaja i bez plana.

Sve što nismo preboljeli, Lucy Score

Knox Morgan s razlogom se ne petlja sa ”zahtjevnim, romantičnim ženama“. No kako se Naomina drama odvija praktički pred njegovim očima, najmanje što može učiniti jest pomoći joj da se izvuče iz nevolje. Jednom kad Naomi sredi svoj život, moći će je ostaviti na miru i vratiti se svom životu neženje. Barem mu je takav plan.

„Sve što nismo preboljeli“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls dostupan je u svim knjižarama i na shop.egmont.hr po cijeni od 19.89 € / 149.00 kn.

Foto: Egmont, Unsplash

Učitati još
Zatvori