Rihanna ima još jedan novi, cool projekt – stiže vizualna autobiografija

Rihanna ima još jedan novi, cool projekt
– stiže vizualna autobiografija

@phaidonsnaps

Svoju karijeru započela je u glazbenom svijetu, no u posljednjih nekoliko godina pokazala je da njezin talent prelazi granice pop pjesama koje su ju pretvorile u jednu od najvećih pop zvijezda 21. stoljeća. Svjetska superzvijezda Rihanna zakoračila je u beauty i modni svijet u kojem je ulogu suvremene ikone stila zamijenila onom dizajnerice beauty proizvoda i donjeg rublja koje su već nakon prvih kolekcije naišle na pozitivne kritike kako modnih i beauty insajdera, tako i njezinih mnogobrojnih obožavatelja. Uz karijeru u svijetu mode i make upa, Rihanna se okušala i na velikom filmskom platnu – u ženskom remakeu filma Oceanovih 11, Oceanovih 8, u kojem je utjelovila lik duhovite hakerice Nine Ball.

Sada, Rihanna je objavila svoj najnoviji projekt. Iako se većina njezinih obožavatelja ponadala da je riječ o novoj glazbi, Rihanna je u posljednjoj Instagram objavi otkrila da uskoro stiže njezina autobiografija – i to vizualna!

@phaidonsnaps

RIHANNA VIZUALNA AUTOBIOGRAFIJA

Rihanna je u posljednjih pet godina radila na jednom posebnom projektu – vizualnoj autobiografiji koja otkriva Rihannin svijet kroz njezinu privatnu zbirku fotografije te fotografske leće nekih od najboljih fotografa i umjetnika danas – od djetinjstva na Barbadosu do svjetskih turneja. Jednostavnog naziva Rihanna, vizualna autobiografija donosi 1050 fotografija od kojih većina nikad nije objavljena i 11 posebnih dodataka na 504 stranica, a njezina cijena bit će 120 britanskih funti.

Iza vizualne autobiografije stoji nakladnička kuća Phaidon koje je, u suradnji umjetničkim duom, blizancima Simonom i Nikolajem Hassom kreirala i držače za knjigu inspirirane Rihanninim rukama.

Vizualna autobiografija Rihanna dostupna je i u tri limitirana izdanja – Rihanna: Fenty x Phaidon (140 britanskih funti), Rihanna: Luxury Supreme (5175 britanskih funti) i Rihanna: Ultra Luxury Supreme (rasprodano). Tri od četiri izdanja dostupna su za pre-order na therihannabook.com.

@phaidonsnaps
@phaidonsnaps
@phaidonsnaps

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori