Znamo kad napokon izlazi posljednja knjiga u trilogiji ‘Fifty Shades of Grey’ iz perspektive Christiana Greyja

Znamo kad napokon izlazi posljednja knjiga u trilogiji ‘Fifty Shades of Grey’ iz perspektive Christiana Greyja

O knjigama E.L. James baš svatko ima određeno mišljenje. Neki ih obožavaju, neki potpuno suprotno, za jednu su publiku knjige problematične, a za druge izvrsne. Međutim, činjenica je da su baš svi naslovi o ljubavnoj priči Christiana Greyja i Anastasie Steele baš kao i filmovi, ostvarili nevjerojatan uspjeh.

Nakon knjiga ‘Grey’ i ‘Darker’, E.L. James i službeno je potvrdila izlazak posljednje knjige ‘Freed: Fifty Shades Freed as told by Christian’ u trilogiji iz njegove perspektive.

‘Freed: Fifty Shades Freed as told by Christian’ izlazi u lipnju!

Autorica je potvrdila da naslov izlazi službeno 1. lipnja ove godine. “Presretna sam što s vama mogu objaviti datum izlaska knjige ‘Freed.’ Ova je priča djelo ljubavi, knjiga koju su moji čitatelji dugo čitali. Za mene, kao i za Anastasiju Steele, Christian je lik koji se konstantno mijenja, frustrira, ali i fascinira. Živjeti u njegovoj glavi je iscrpljujuće, ali u ovoj knjizi sam istražila aspekte njegovog života kojih sam se ranije tek dotaknula u originalnoj trilogiji.”

Originalna trilogija ostvarila je velike financijske uspjehe, a posebice nakon filmova s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom. Prisjetimo se, film je 2015. u prvih nekoliko tjedana prikazivanja pogledalo oko 158 milijuna ljudi. Nova je knjiga dio trilogije koja je nastajala od 2015. godine s istom radnjom kao u originalnim knjigama, ali ispričanom iz perspektive Christiana Greyja.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori