Kristina Kuzmič dolazi u Hrvatsku
Kristina Kuzmič dolazi u Hrvatsku

Kristina Kuzmič dolazi u Hrvatsku

Kristina Kuzmič vlogerica je hrvatskog podrijetla koja se proslavila prikazujući životne situacije kroz šaljive skečeve. Rođena je u Zagrebu, a djetinjstvo je provela u Osijeku. Njezina se obitelj preselila u Ameriku kada joj je bilo 14 godina. Danas živi u Kaliforniji, u blizini Los Angelesa.

Ova megapopularna vlogerica svoju je životnu borbu i istančan osjećaj za duhovitost pretočila u riječi i tako osvojila publiku na više kontinenata. Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi ‘Drži se’, objavljenoj u izdanju Profila, govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj.

O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i o važnim lekcijama koje je iz toga izvukla.

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati više od tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.

Kristina Kuzmič dolazi u Hrvatsku!

Susret s autoricom i potpisivanje knjige održat će se u Zagrebu, u utorak, 14. lipnja, s početkom u 19.00 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7. Na druženju će autorica potpisivati knjige, odgovarati na pitanja i podijeliti svoju inspirativnu priču. Knjige ćete ovom prilikom moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori