Knjige o kojima će svi pričati u 2018.

Knjige o kojima će svi pričati u 2018.

Ovih pet naslova već sada golica književne top liste, kritičare, a i publiku… Iako neki još nisu objavljeni. Svi se objavljuju do kraja siječnja, dok se The Woman in the Window može već sada kupiti preko Amazona.

The Woman in the Window, A. J. Finn

Jedan od iščekivanijih naslova, odmah se izdaje u čak 36 prijevoda diljem svijeta. I film prema knjizi je u nastajanju, tako barem najavljuju iz Foxa. Radi se o moćnom hitchcockianskom trileru o agorofobičnoj ženi koja je svjedočila umorstvu u susjednoj kući. Najavljivana kao moćna, ingeniozna i dirljiva knjiga, The Woman in the Window napet je roman koji se poigrava sa psihom.

The Immortalists, Chloe Benjamin

Strastvena ljubavna priča koja spaja sudbinu i izbor, stvarnost i iluziju, ovaj svijet, no i onaj nadnaravni. Priča je to o ljubavi, obitelji i svemu onome što veže ljude. Radnja je smještena u dvije lokacije New York i San Francisco te u dva vremena – 1960-e i 1980- e godine. Raspršeni likovi, članovi obitelji, po Americi i raznim vremenima ipak se povezuju na najneobičniji način.

The English Wife, Lauren Willig

Lauren Wiig je New York Times bestseller autorica. I ovog puta isto donosi, nesumnjivo, novi hit! Skandalozan roman s pričom o obiteljskim tajnama, aferama, čak i umorstvom!

Sisters Like Us, Susan Mallery

Razvod je Harper Szymanski donio ime koje itko ne može izgovoriti i tinejdžersku kćer koja se sve više udaljava. Pokušava žonglirati posao, karijeru i obiteljski život s kćerkom koji se raspada. Dr. Stacey Bloom je šest mjeseci trudna i posve nepripremljena na majčinstvo koje dolazi. Do te mjere da joj svojoj majci nije rekla da je trudna i da će njezin suprug po dogovoru ostati kući kada se dijete rodi. Iako naizgled, obje protagonistice djeluju posve izgubljeno, zajedno mogu preživjeti sve! Sisters Like Us je divan roman o ženskom prijateljstvu, s dozom humora i topline.

White Chrysanthemum, Mary Lynn Bracht

Radnja romana zbiva se u Koreji 1943. i u Južnoj Koreji 2011. Priča je to o dvije sestre čija uzajamna ljubav je toliko snažna i čvrsta i nadilazi sve posljedice ratova. Istovremeno uzbudljiv i izuzetno topao, emotivan roman.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori